Wat zijn de eerste stappen om van start te gaan met Izix?

Krijg een duidelijk overzicht van de 4 eerste stappen die u moet volgen om met Izix te beginnen!

U maakt nu deel uit van de Izix gemeenschap, welkom!

Dit artikel zal u begeleiden bij uw eerste stappen op onze webinterface en onze applicatie.

1. Login

Hoe log ik voor de eerste keer in op Izix ?

2. Check your personal information

Go to My profile. On this page, you can:
  1. Wijzig uw wachtwoord
  2. Uw profielgegevens wijzigen (telefoonnummer enz.)
  3. Wijzig uw voertuiggegevens
  4. Beheer uw voertuigen

3. Ontdek uw toegangen

Om meer te weten te komen over uw toegang, ga naar: Mijn toegangen
Er zijn verschillende toegangstypes die uw toegang tot de parkeerplaats(en) zullen bepalen.

4. Download de Izix application

Het enige wat u nog hoeft te doen is de Izix applicatie te downloaden. Hoe doet u dat?
U kunt dan uw telefoon gebruiken als afstandsbediening om toegang te krijgen tot de parkeerplaats.