Izix app: Hoe werkt de Izix-applicatie?

Hoe gebruik je je mobiele telefoon om plekken te reserveren, het hek te openen en te sluiten en meer.

Dit artikel is als volgt opgebouwd:

1. App overzicht
  2. Hoe gebruik ik de app? De drie tabbladen in detail:
    1. Afstandsbedieningen
    2. Reserveringen
    3. Profiel
  3. Veelvoorkomende problemen

Definitie: Afstandsbediening bij Izix verwijst naar de digitale afstandsbediening die je beschikbaar hebt op je Izix-applicatie op je smartphone. Met deze afstandsbediening kun je de slagboom van de parkeerplaats openen.

Bekijk de onderstaande video om vertrouwd te raken met de interface van de applicatie:

1. Waarom zou ik mijn telefoon als afstandsbediening gebruiken?

Dankzij de technologieën van Izix waarmee je je smartphone als afstandsbediening kunt gebruiken, kom je niet meer vast te zitten bij de ingang van een parkeerplaats omdat je vergeten bent je parkeerplaats te reserveren of iets dergelijks.

2. Hoe gebruik je de Izix-app?

Zorg ervoor dat je de Izix-app iOS / Android hebt gedownload.

Controleer of je een netwerkverbinding hebt (via 4G of wifi).

Zorg ervoor dat je je geolocatie activeert om het openen van poorten mogelijk te maken.

Je kunt inloggen met je inloggegevens of door de QR-code te scannen.

De Izix-app heeft drie hoofdtabbladen:

A) Afstandsbedieningen B) Reserveringen C) Profiel
    1. Open/sluit poorten vanaf dit tabblad
    1. Maak/verwijder boekingen vanaf dit tabblad
    1. Pas je profielgegevens aan op dit tabblad

Als de interface van je app afwijkt van de bovenstaande of onderstaande afbeeldingen, komt dit waarschijnlijk door verschillende toegangsrechten. Afhankelijk van de toegangsrechten, lopende boekingen of iets dergelijks, zullen de beschikbare afstandsbedieningen en de mogelijkheid om een parkeerplaats te boeken verschillen.

A) Afstandsbedieningen

Op het tabblad afstandsbedieningen kun je alle op dat moment beschikbare afstandsbedieningen zien. Er zijn drie hoofdstatussen:

Geen afstandsbediening

Beschikbare afstandsbediening

Niet-beschikbare afstandsbediening (grijs weergegeven)

Je hebt momenteel geen afstandsbediening beschikbaar. Waarschijnlijk heb je boekingstoegang en moet je eerst een plek reserveren. Het kan ook zijn dat je geen toegangsrechten hebt.

Als je actieve boekingen hebt of een vrij te passeren toegang, zie je de beschikbare afstandsbedieningen en de details met betrekking tot de toegang.

Als de afstandsbediening grijs is weergegeven, heb je een toegang die nog niet beschikbaar is. De reservering is bijvoorbeeld gepland voor morgen of voor een specifieke periode.

Toegang tot de parkeerplaats met een afstandsbediening

Binnen de afstandsbediening

Niet-beschikbare opties worden grijs weergegeven. Als u zich nog niet op de parkeerplaats bevindt, is alleen de knop "Invoeren" beschikbaar. De "Voetganger" toegang is toegankelijk zolang je ingelogd bent op de parkeerplaats. De toegang "Voetganger" kan meerdere keren worden gebruikt zolang je op de parkeerplaats staat. Zodra u de "Afsluiten" knop gebruikt om de parkeerplaats met de auto te verlaten, is de "Voetganger" toegang niet meer beschikbaar.

B) Boeking

Tabblad hoofdboeking

Uw boekingstoegang  Geen beschikbare boekingstoegang
    Kies de gewenste datum en klik op het plusteken om uw beschikbare boekingstoegangen te zien. Zodra je een datum hebt gekozen, verschijnen de beschikbare boekingen die je kunt kiezen. Als je de bovenstaande melding krijgt, betekent dit dat je geen boekingstoegang hebt.

C) Profiel

Je kunt je basisinformatie zoals naam en kenteken wijzigen op de app. Als je andere informatie wilt wijzigen, zoals je wachtwoord of e-mail, log dan in op de webinterface. De webinterface biedt meer mogelijkheden om profielgerelateerde informatie aan te passen, toont je alle toegangen die aan jou zijn toegewezen en geeft een gedetailleerd overzicht van je beschikbare credits en dergelijke.

3. Veelvoorkomende problemen

Als je toegang mist, neem dan eerst contact op met je parkeer-/kantoorbeheerder. In de meeste gevallen zijn u niet de vereiste toegangsrechten toegekend.

Raadpleeg de onderstaande artikelen voor veelvoorkomende toepassingsproblemen:

1. Minimumvereisten en veelvoorkomende problemen
    2. Fout bij gebruik van de afstandsbediening "te ver van de poort"
    3. Ik kan niet inloggen, "ongeldige gegevens".
    4. Ik kan mijn reservering niet verwijderen