Izix-app: Minimumvereisten en veelvoorkomende problemen

Hieronder vind je belangrijke vereisten voor een probleemloze werking van de app en verwijzingen naar de meest voorkomende problemen.

Dit artikel omvat:

1. Minimale vereisten
    2. Veelvoorkomende problemen en foutmeldingen

1. Minimumvereisten

a) Standaard besturingssystemen en vereiste versies:

iOS: versie 14 en hoger
Android: Versie 9 en hoger

Als uw telefoon versie lager is dan de versies hierboven vermeld, betekent dit dat deze niet wordt ondersteund door de Izix applicatie, dus u zult niet in staat zijn om de Izix applicatie te gebruiken.

U kunt uw telefoonversie bijwerken door:
1. Door naar de "Instellingen" van us telefoon te gaan
2. Om hierna op "Softare update" te klikken
3. Om de update uit te voeren

b) Izix-toestemming geven voor je camera en lokalisatie

1 Ga naar de "Instellingen" van uw mobiele telefoon
2. Zoek en klik op "Applicaties
3. En klik hierna op "Izix"
4. U dient dan te klikken op "Toestemmingen"
5. Om de "Camera" and "Lokalisatie" te activeren

Na verloop van tijd of na een softwareversie-update moet je Izix mogelijk opnieuw toestemming geven.

Tip: Als je telefoon zichzelf niet kan lokaliseren.

Je kunt de lokalisatie van je mobiele telefoon forceren:

1. als je voor de poort staat

2. Heb je 4G en lokalisatie geactiveerd

3. Ga naar Google maps

4. Ga terug naar de Izix-applicatie

5. Op deze manier zal Google maps de lokalisatie van je telefoon forceren.

Veelvoorkomende problemen en foutmeldingen

1. Ik heb geen afstandsbedieningen beschikbaar
    1. Dit heeft waarschijnlijk te maken met ontbrekende toegangsrechten en moet worden besproken met je parkeer-/kantoorbeheerder.
    2. Mogelijk heb je alleen reserveringstoegang en moet je eerst een parkeerplaats reserveren.
    3. Lees hier meer over de app en de redenen hiervoor.
  2. Ik kan geen parkeerplaats reserveren
    1. Dit heeft waarschijnlijk te maken met een volle parkeerplaats of ontbrekende toegangsrechten en moet worden gemeld aan je parkeer-/kantoorbeheerder.
    2. Als je een bericht hebt ontvangen dat de parkeerplaats vol is, betekent dit dat er geen parkeerplaatsen meer beschikbaar zijn. Het kan zijn dat je geen eigen toegewezen parkeerplaats hebt.
    3. Lees hier meer over de app en de redenen hiervoor.
  3. Ik kan de poort niet openen met de app - Fout "te ver van de poort".
    1. Dit heeft waarschijnlijk te maken met je geolocatie-instellingen. Lees hier hoe je dit probleem aanpakt.
  4. Ik kan niet inloggen - Fout "ongeldige gegevens"
    1. Dit kan verschillende redenen hebben. Raadpleeg dit artikel.