Hoe kan ik de foutmelding "Ongeldige token" of "Invalid credentials" voorkomen wanneer ik probeer in te loggen?

U probeert in te loggen maar het lukt niet en u krijgt de melding "Ongeldige inloggegevens" ? Kijk hier wat de oorzaak kan zijn en hoe u het kan oplossen.

Hoe voorkom ik de foutmelding "Invalid credentials" om in te loggen:

Vink het vakje "onthoud mij" af

1-May-16-2022-01-05-40-01-PM

Is uw wachtwoord minstens 6 tekens lang?

Zo niet, zie hier hoe u uw wachtwoord kunt resetten:

2-May-16-2022-01-07-35-63-PM

U kunt een bezoekerstoegang op dit account hebben

Om te weten of u een bezoekersrol heeft op deze account kunt u uzelf altijd doorverwijzen naar een van de beheerders in uw organisatie. Een bezoeker heeft geen toegang tot een account. Als u een account nodig heeft moet u minimaal de rol "Simpele gebruiker" hebben

Log in via Chrome

Als het niet werkt op Edge, Internet Explorer of Fireox, probeer dan in te loggen op Google Chrome.

Verwijder Cookies

Als u al in Chrome was en u krijgt deze melding, verwijder dan uw cookies.

1. Op uw computer, open Chrome
  2. Klik rechtsboven op Meer
  3. Klik op Meer tools Browsegegevens wissen
  4. Kies bovenaan een tijdbereik. Om alles te verwijderen, selecteert u Alle tijd
  5. Naast "Cookies en andere sitegegevens" en "Opgeslagen afbeeldingen en bestanden", vinkt u de vakjes aan
  6. Klik op Verwijder data

SSO

Het kan zijn dat uw organisatie gebruik maakt van SSO (= Single-Sign-On) om verbinding te maken. In dat geval zult u niet kunnen inloggen met de traditionele login en wachtwoord op de Izix login pagina zelf.

Gelieve met uw administrator de login procedure van uw organisatie na te kijken.