Izix app: Foutmelding "Ongeldig token" of "Ongeldige aanmeldgegevens"

Begrijp waarom de foutmelding verschijnt en wat je eraan kunt doen.

In sommige gevallen helpt een herinstallatie van de app. Het verwijderen van de app kan werken als de onderstaande stappen mislukt zijn. Dit forceert een reset van de eerder ingestelde configuratie en installeert de nieuwste versie van de app.

Dit artikel bevat het volgende:

1. Redenen voor de foutmelding
    2. Hoe het probleem op te lossen

1. Redenen voor de foutmelding

2. Hoe het probleem op te lossen

a) Wis de cache van je app

Afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt (iOS of Android) verschillen de stappen een beetje. Volg de onderstaande stappen om de cache te wissen:

iOS Android
Instellingen -> Algemeen -> iPhone opslag -> Izix app -> cache wissen  Instellingen -> Apps -> Izix app -> Opslag -> Cache wissen

b) Inloggen via SSO

Het kan zijn dat jouw organisatie SSO gebruikt om verbinding te maken. In dat geval kun je niet inloggen met de traditionele login en wachtwoord op de Izix login pagina zelf. Bekijk hier hoe je kunt inloggen met SSO en controleer bij je beheerder de inlogprocedure van jouw organisatie.

c) Wachtwoord opnieuw instellen

Klik op "Wachtwoord vergeten?" om je wachtwoord opnieuw in te stellen. U ontvangt een e-mail. Je kunt ook je wachtwoord wijzigen op het web (niet op de app). Kijk hier hoe dat moet.

Controleer je spammap voor meldingen van Izix. Als je geen e-mail hebt ontvangen, maakt je organisatie waarschijnlijk gebruik van SSO (zie hierboven). Neem anders contact op met ons Support Team.

d) Je hebt alleen een bezoekersprofiel

Als je een organisatie bezoekt, zou je bij aankomst een e-mail moeten hebben ontvangen met een link om de poort te openen. Je kunt in dit geval niet inloggen op de Izix app. Om te weten of je een bezoekersrol hebt, kun je jezelf altijd doorverwijzen naar een van de parkeer-/kantoorbeheerders van je organisatie.

e) Je logt voor de eerste keer in

In de meeste gevallen heb je een Izix-uitnodiging ontvangen en je profiel bevestigd door op de link in de e-mail te klikken. Neem contact op met je parkeer-/kantoorbeheerder. Zij kunnen bevestigen of je profiel succesvol is aangemaakt of dat er problemen zijn.