Waarom krijg ik de melding "U bent te ver van de poort" en hoe los ik dat op?

Dit artikel zal u helpen als u de poort niet kunt openen met uw mobiele in-app afstandsbediening.

Definitie: De in-app afstandsbediening is een toegangsmethode die u de mogelijkheid geeft om met uw mobiele telefoon de parkeerplaats op en af te rijden. Hiervoor dient u de Izix mobiele applicatie te downloaden en uw toegangstype overéénkomstig te gebruiken om te genieten van parkingtoegang via uw afstandsbediening.

Waarom zou ik de Izix-applicatie downloaden?

Om uw parking(s) te kunnen betreden met uw smartphone als afstandsbediening, is het noodzakelijk de mobiele applicatie "Izix" te downloaden.

Wat kunnen de redenen zijn dat ik de melding krijg dat ik te ver van de slagboom ben en hoe kan ik dit verhelpen?

• Controleer eerst of uw 4G en geolocatie zijn geactiveerd.
  • Eens u voor de slagboom staat (naast het activeren van uw 4G en geolokalisatie), ga naar Google maps om u te lokaliseren, zodat uw mobiel de lokalisatie "pusht", en keer dan terug naar "Izix".
  • Als u een Android hebt, kunt u ook in de instellingen van uw mobiele apparaat controleren of de geolokalisatie op de hoogste precisie staat:
  1. Open de Instellingen op uw telefoon.
  2. Druk op Beveiliging & locatie. Positie. ...
  3. Tik op Modus.
  4. Selecteer een modus: Hoge nauwkeurigheid: gebruik GPS, Wi-Fi, mobiele netwerken en andere sensoren om de locatie van uw apparaat zo nauwkeurig mogelijk te bepalen.

1. Ga naar de "Instelligen van uw GSm

2. Ga naar "Applicaties"
3.
Selecteer "Izix"
4. Ga naar Lokalisatie / Positie
5. Klik op  "Tijdens het gebruik van de app"
6. Activeer de knop  "Precieze locatie'"

Kunt u nog steeds niet binnen of buiten de parking rijden?
Als u nog steeds niet in/uit de parking geraakt, kunt u de Noodlijn bellen:
02 880 83 71

Gelieve de volgende informatie te verstrekken wanneer u belt:

• Adres van de parking
  • Naam van de organisatie