Izix app: Foutmelding "U bent te ver van de poort".

Begrijp waarom de foutmelding verschijnt en wat u eraan kunt doen.

Definitie: De in-app afstandsbediening is een toegangsmethode die u de mogelijkheid geeft om met uw mobiele telefoon de parkeerplaats op en af te rijden. Hiervoor is de mobiele applicatie Izix vereist (iOS, Android).

1. Ik sta voor de slagboom, waarom herkent de app mijn locatie niet?

Het probleem waarmee je te maken hebt, kan te maken hebben met de lokale instellingen van je telefoon, een probleem met de cache van je app of zelfs met de configuratie van de locatie van de slagboom. In de meeste gevallen komt het doordat de app te vroeg is geopend. Het is altijd aan te raden om de app pas te openen als je direct voor de slagboom staat.

2. Wat te doen bij de foutmelding

a) Controleer je geolocatie-instellingen

• Controleer of je 4G en geolocatie geactiveerd zijn.
  • Zodra u voor de slagboom staat (naast het activeren van uw 4G en geolocatie), gaat u naar Google maps om uzelf te lokaliseren, zodat uw mobiel uw geolocatie forceert, en keert u vervolgens terug naar de "Izix app".
  • Als je een Android / iOS hebt, controleer dan in de instellingen van je mobiele apparaat of de geolocatie op de hoogste precisie staat: Instellingen -> (Applicaties) -> Izix -> (Machtigingen) -> Lokalisatie/Positie -> (Tijdens het gebruik van de app) -> Activeer "Precieze locatie".

b) Wis de cache van je app

Afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt (iOS of Android) verschillen de stappen een beetje. Volg de onderstaande stappen om de cache te wissen:

iOS Android

Instellingen -> Algemeen -> iPhone opslag

-> Izix app -> cache wissen

Instellingen -> Apps -> Izix app -> Opslag -> cache wissen

c) Verwijder de app & download deze opnieuw

Het verwijderen van de app kan werken als de bovenstaande stappen zijn mislukt. Dit forceert een reset van de eerder ingestelde configuratie en installeert de nieuwste versie van de app.

3. Informeer support als u en meerdere gebruikers hetzelfde probleem ervaren

Als jij en andere gebruikers hetzelfde probleem ervaren en de bovenstaande stappen niet hebben geholpen, kan het nodig zijn om de locatie van de poort in het systeem aan te passen. Merk echter op dat dit dan voor alle gebruikers geldt. Deze aanpassing is alleen nodig in zeer zeldzame gevallen.

Als u contact opneemt over een probleem met de app, geef dan altijd de volgende informatie:

• Naam parkeerplaats
  • Model telefoon
  • Besturingssysteem (iOS / Android)
  • Versie van het besturingssysteem
  • Versie van de Izix-app
  • Schermafbeelding(en) van eventuele foutmeldingen