1. Kenniscentrum
  2. Handleidingen voor eindgebruikers
  3. Profiel- en toegangsinformatie zoeken en wijzigen

Hoe kan ik mijn profielinformatie bewerken (e-mail, taal, nummerplaat, wachtwoord)?

Lees waarom het belangrijk is om uw profielinformatie bij te werken en hoe u dit gemakkelijk kunt doen.

Waarom moet ik mijn persoonlijke gegevens bijwerken?

Het Izix-platform maakt gebruik van meerdere technologieën, zoals nummerplaatherkenning of het gebruik van uw smartphone als afstandsbediening, om u in staat te stellen uw parking gemakkelijk en vlot te betreden naargelang uw toegangen. Deze technologieën vereisen de identificatie van de gebruiker die toegang wenst tot de parking om de poort te kunnen openen.

Het is dus van essentieel belang dat uw gegevens up-to-date zijn. U moet uw gegevens aanpassen wanneer u bijvoorbeeld uw telefoonnummer, e-mailadres of wagen wijzigt, om een vlotte toegang tot de parking te behouden. Door uw gegevens regelmatig bij te werken, vergemakkelijkt u het dagelijkse gebruik van de parking en vermijdt u eventuele technische problemen.

Hoe kan ik mijn profielinformatie bewerken ?

U kunt uw profielgegevens online of via de app bijwerken.

Het wordt aanbevolen om de web-login te gebruiken om je gegevens aan te passen, omdat deze meer mogelijkheden biedt. Bekijk dit artikel om te zien hoe je je gegevens op de app kunt wijzigen.

Wijzig uw telefoonnummer of de taal in Izix

1. Klik links op "Mijn profiel"

1-3

2. Wijzig de gewenste informatie
    2.1. Aan de linkerkant kunt u uw taal wijzigen
    2.2 Rechts kunt u één of meer telefoonnummers toevoegen door op de + te klikken

2-3
  3. Klik op "Wijzigingen opslaan".

4

Wijzig of voeg uw e-mailadres toe:

U kunt uw hoofd e-mailadres niet verwijderen, u moet een nieuw hoofdadres instellen om het oude te verwijderen.

1. Klik links op "Mijn profiel"

1-3

2. Vul uw nieuwe e-mailadres in het veld "Secundair e-mailadres" in
  3. Klik op "Wijzigingen opslaan"
    2-4
  4. Vink het sterretje links van uw e-mailadres aan om aan te geven dat dit uw hoofdadres is. Vink het vakje "Kennisgeving per e-mail" aan om e-mails van Izix te ontvangen (dit zijn alleen transactie-e-mails en geen marketing-e-mails).

2-Feb-23-2022-01-07-14-18-PM

3-2
  5. Klik op "Wijzigingen opslaan"
  6. Klikt u op het pictogram "Verwijderen" rechts van dit adres.

6

Uw nummerplaat toevoegen

1. In het menu aan de linkerkant, kies "Mijn profiel"
  2. Selecteer het tabblad "Voertuiginformatie"1-4
  3. Klik op "Nieuw toevoegen"2-Feb-23-2022-01-49-01-40-PM
  4. Type uw nummerplaat in4-1
  5. Klik op "Bevestigen"

Als je al een kenteken hebt opgeslagen en je wilt deze aanpassen of een nieuw kenteken toevoegen, dan kun je dit doen vanuit het overzicht "voertuiginformatie":

6-1

Hoe verander ik mijn wachtwoord?

1. Klik op "Mijn Profiel" in het menu aan de linkerkant van uw scherm

1-Feb-23-2022-03-25-37-95-PM

2. Klik op het tabblad "Inloggegevens" aan de rechterkant van uw scherm

2-Feb-23-2022-03-29-21-65-PM

3. Voer uw nieuwe wachtwoord twee keer in.

4. Klik op "Bevestigen" om de wijziging op te slaan.

2-Feb-23-2022-03-27-27-41-PM

Uw wachtwoord moet ten minste 6 tekens bevatten.

Als je bedrijf SSO gebruikt, kun je je wachtwoord niet opnieuw instellen. Neem in dit geval contact op met je beheerder.