Hoe kan ik mijn profielinformatie bewerken?

Lees waarom het belangrijk is om uw profielinformatie bij te werken en hoe u dit gemakkelijk kunt doen.

Definitie: Een profiel heeft zijn eigen attributen zoals telefoons, emails en voertuigen. Deze kunnen door een gebruiker in zijn profielinformatie worden gewijzigd.

Waarom moet ik mijn persoonlijke gegevens bijwerken?

Het Izix-platform maakt gebruik van meerdere technologieën, zoals nummerplaatherkenning of het gebruik van uw smartphone als afstandsbediening, om u in staat te stellen uw parking gemakkelijk en vlot te betreden naargelang uw toegangen. Deze technologieën vereisen de identificatie van de gebruiker die toegang wenst tot de parking om de poort te kunnen openen.

Het is dus van essentieel belang dat uw gegevens up-to-date zijn. U moet uw gegevens aanpassen wanneer u bijvoorbeeld uw telefoonnummer, e-mailadres of wagen wijzigt, om een vlotte toegang tot de parking te behouden. Door uw gegevens regelmatig bij te werken, vergemakkelijkt u het dagelijkse gebruik van de parking en vermijdt u eventuele technische problemen.

Hoe kan ik mijn profielinformatie bewerken ?

U kunt uw profielgegevens online of via de app bijwerken.

Uw profielgegevens online bewerken

Wijzig uw telefoonnummer of de taal in Izix

1. Klik links op "Mijn profiel"

1-3

2. Wijzig de gewenste informatie
    2.1. Aan de linkerkant kunt u uw taal wijzigen
    2.2 Rechts kunt u één of meer telefoonnummers toevoegen door op de + te klikken

2-3
  3. Klik op "Wijzigingen opslaan".

4

Wijzig of voeg uw e-mailadres toe:

U kunt uw hoofd e-mailadres niet verwijderen, u moet een nieuw hoofdadres instellen om het oude te verwijderen.

1. Klik links op "Mijn profiel"

1-3

2. Vul uw nieuwe e-mailadres in het veld "Secundair e-mailadres" in
  3. Klik op "Wijzigingen opslaan"
    2-4
  4. Vink het vakje "Kennisgeving per e-mail" aan om e-mails van Izix te ontvangen (dit zijn alleen transactie-e-mails en geen marketing-e-mails).

2-Feb-23-2022-01-07-14-18-PM
  5. Vink het sterretje links van uw e-mailadres aan om aan te geven dat dit uw hoofdadres is.

3-2
  6. Klik op "Wijzigingen opslaan"
  7. Als u het oude e-mailadres wilt verwijderen, klikt u op het pictogram "Verwijderen" rechts van dit adres.

6
  8. Klik op "Verwijderen"

Het is mogelijk om over meerdere e-mailadressen te beschikken. Die kunnen dan allemaal als login worden gebruikt.

Wijzig uw profielinformatie in de app

Wijzig uw telefoonnummer
  1. Open de applicatie en log in
  2. Ga naar "Profielen"

3. Klik op "Wijzigen" bovenaan rechts

4. Toevoegen, verwijderen of wijzigen van de informatie (telefoonnummer, voertuig)
Maak gebruik van de "+" of het prullenmand icoon

5. Klik op "Toevoegen"

Let op: de taal van de app wordt automatisch ingesteld op basis van de taalparameters van uw telefoon.