Hoe meld ik mij aan met SSO?

Leer wat SSO is en hoe u zich kan inloggen via SSO

Definitie: Single sign-on (SSO) is een authenticatiemethode die gebruikers in staat stelt zich veilig te authenticeren bij meerdere applicaties en websites door slechts één set referenties te gebruiken.

Log voor de eerste keer in op de Izix app via SSO

1. Download de Izix-app
  2. Gebruik de link die door uw beheerder is verstrekt om verbinding te kunnen maken via het web: maak verbinding met deze URL
  3. Voer uw inloggegevens in op deze webpagina
  4. Eénmaal verbonden, klik links onderaan op het man icoontje
  5. Klik op QR code
  6. Neem uw mobiel toestel
  7. Klik op de Izix app om deze te openen
  8. Klik op de login pagina "Verbind met de applicatie via QR Code"
  9. Scan de QR Code met uw applicatie (inloggen met QR Code)