Hoe inloggen met SSO?

Leer wat SSO is en hoe u zich kan inloggen via SSO

Definitie: Single sign-on (SSO) is een authenticatiemethode die gebruikers in staat stelt zich veilig te authenticeren bij meerdere applicaties en websites door slechts één set referenties te gebruiken.

1. Web login (browser)

De SSO login vereist een specifieke link die gekoppeld is aan je organisatie. Uw Izix-beheerder moet u een specifieke aanmeldlink hebben gegeven volgens de logica van https://app.izix.eu/login/UW-BEDRIJFSNAAM/sso/azure of https://app.izix.eu/login/UW-BEDRIJFSNAAM.

Inlogscherm 1 - Klik op "Inloggen met Windows"  Inlogscherm 2 - Voer uw Microsoft-gegevens in

U kunt doorgaan met uw gebruikelijke Microsoft-inloggegevens en u wordt verbonden met uw Izix-account.

2. App inloggen

Heb je nog geen toegang tot de app? Lees hier (iOS) of hier (Android) meer over de app en hoe je deze kunt downloaden.

De Izix app staat zowel SSO als niet-SSO logins toe. Als je organisatie SSO heeft ingeschakeld, moet je het bijbehorende inlogpad kiezen. Anders worden je inloggegevens als "ongeldig" weergegeven.

1. Voer je e-mailadres in
2. Selecteer de Windows-login - U wordt omgeleid
3. Vul je Microsoft-wachtwoord in - Je keert automatisch terug naar de Izix-app
4. Je bent succesvol verbonden