Waar kan ik mijn toegangsmethoden terugvinden?

U hebt verschillende toegangsmethoden die geactiveerd zijn voor uw toegangstype, en u zou graag zien welke dat zijn? Dan bent u op de juiste plaats!

Definitie: Een toegangsmethode wordt gebruikt om het voertuig bij de poort te herkennen en zo de toegangscontrole uit te voeren.

Waarom moet ik mijn toegangsmethoden kennen?

Het is belangrijk dat u weet wat al uw toegangsmethoden zijn. Want het kan om een of andere reden altijd gebeuren dat één toegangsmethode niet werkt wanneer u zich bij de ingang of uitgang van de parkeerplaats bevindt.

U kunt dan gemakkelijk een van uw andere toegangsmethoden gebruiken. Op deze manier staat u niet geblokkeerd voor de poort en natuurlijk kunt u daarna altijd contact opnemen met onze support, zodat wij de rootcause kunnen achterhalen en oplossen.

Wat zijn alle toegangsmethoden die Izix voorstelt

Naam

Beschrijving

App
(Afstandsbediening))
remote

De ingelogde gebruikers hebben toegang tot een "Open"-knop in de mobiele app waarmee zij de slagboom kunnen openen.

ANPR (Nummerplaat)
licence playe

Sommige slagbomen hebben een camera met een Automatisch nummerplaat herkenningssysteem (ANPR) systeem, dat de nummerplaat van de auto leest om na automatische checks de slagboom te openen. (De nummerplaat dient ingevuld te zijn in de tab  "Voertuiggegevens").

Keypad (Code)
image (11)

Sommige slagbomen hebben een keypad waar u uw geheime code kunt invoeren om de slagboom te openen. Deze code bestaat uit 6 cijfers en eindigt met een #

URL

Alleen bezoekers ontvangen per e-mail een link, die ze met hun eigen mobiele telefoon dienen te openen. Het opent een webpagina vergelijkbaar met de mobiele app met een "open poort" knop.

Waar kan ik mijn toegangsmethoden terugvinden?

1. Klik rechtsboven op uw naam
2. Klik dan op "Mijn toegangen"
3. U ziet dan de toegangsmethoden voor elke parkeerplaats

Voorbeeld : In dit geval kan ik zien dat er 3 toegangsmethoden geactiveerd zijn voor mijn toegangstype.

Ik zie dat de code, nummerplaat en afstandsbediening (mobiel) geactiveerd zijn op deze parkeerplaats.

Ik kan ook mijn persoonlijke code terugvinden (groen):

Screenshot_1-1