Welke toegangsmethoden biedt Izix?

Begrijp de verschillende toegangsmethoden die bestaan op Izix en extra methoden toevoegen.

Definitie: Een Toegangsmethode wordt gebruikt om het recht op toegang tot een parkeerplaats te herkennen om toegangscontrole uit te voeren.

Waarom zijn de toegangsmethoden relevant?

Het is belangrijk dat je de beschikbare toegangsmethoden kent. Hierdoor heb je verschillende alternatieven om de parkeerplaats te betreden.

Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid van de toegangsmethode afhankelijk is van de instelling van je account en wordt beheerd door de beheerder. Hieronder vind je meer informatie over hoe je de voor jou beschikbare toegangsmethode kunt vinden.

Wat zijn alle toegangsmethoden die Izix voorstelt

Naam

Beschrijving

App
(Afstandsbediening)
remote

De ingelogde gebruikers hebben toegang tot een "Open"-knop in de mobiele app waarmee zij de slagboom kunnen openen.

ANPR (Nummerplaat)
licence playe

Sommige slagbomen hebben een camera met een Automatisch nummerplaat herkenningssysteem (ANPR) systeem, dat de nummerplaat van de auto leest om na automatische checks de slagboom te openen. (De nummerplaat dient ingevuld te zijn in de tab  "Voertuiggegevens").

Keypad (Code)
image (11)

Sommige slagbomen hebben een keypad waar u uw geheime code kunt invoeren om de slagboom te openen. Deze code bestaat uit 6 cijfers en eindigt met een #

URL

Alleen bezoekers ontvangen per e-mail een link, die ze met hun eigen mobiele telefoon dienen te openen. Het opent een webpagina vergelijkbaar met de mobiele app met een "open poort" knop.

Hoe kan ik extra toegangsmethoden toevoegen?

Voor bestaande toegangsstrategieën kan het zijn dat je de toegangsmethoden wilt aanpassen. Een beheerder kan dit doen via:

Parkeerlijst -> Selecteer de betreffende parkeerplaats -> Toegangsbeheer -> Klik op "Tonen" bij de betreffende toegangsstrategie -> Bewerk de toegangsmethode

Waar kan ik mijn toegangsmethoden, toegangstypen, tijdschema en code vinden?

Als je een gebruiker bent, bekijk dit artikel om de beschikbare toegangsmethoden te zien.