Hoe maak ik een profiel aan?

Om de toegang tot de parking van de leden van uw organisatie te beheren, moet u hen profielen aanmaken.

De beschikbaarheid van deze functie hangt af van uw abonnementsplan en uw rol

Definitie: Een profiel is een gebruiker binnen een organisatie. Elke gebruiker is met zijn profiel gekoppeld aan één of meerdere organisaties. Het profiel bevat alle relevante informatie van die gebruiker met betrekking tot parkeerbeheer.

Waarom een profiel aanmaken?

Het aanmaken van profielen is essentieel voor een beheerder om vervolgens parkeerterreinen aan zijn gebruikers te kunnen toewijzen, hun rollen te beheren en hun toegang tot parkeerterreinen en voertuigen te beheren. Iedereen met toegang tot Izix heeft een profiel, ongeacht zijn rol (beheerder of gewone gebruiker).

Hoe maak ik een profiel aan?

Eén profiel aanmaken

1. Klik op "Profielen" in het menu aan de linkerkant van uw scherm

1-Feb-23-2022-03-42-39-59-PM

2. Klik op de knop "Nieuw" rechtsboven in de lijst met profielen.

3. U wordt dan doorverwezen naar de pagina waar u de volgende elementen kunt invullen:
    • Voornaam*
    • Achternaam*
    • E-mail(s)*
    • Prefix
    • Telefoonnummer(s)
    • Nummerplaten
    • Tags: Tags zijn sleutelwoorden om de classificatie van uw profielen te vergemakkelijken (bijvoorbeeld: u kunt tags aanmaken die verband houden met de beroepen van uw werknemers om ze gemakkelijker te kunnen classificeren en ze vervolgens in gebruikersgroepen te beheren).
    • Unieke externe referentie: dit is bijvoorbeeld een SAP-nummer bij uw interne bedrijf, dat u aan een profiel kunt koppelen.
    • Taal* : nl_BE voor het Nederlands / en_US voor het Engels / fr_BE voor het frans

2-Feb-23-2022-03-44-06-94-PM

4.   Na het invullen van dit formulier scrollt u naar beneden en klikt u op "Bevestigen".
U kunt deze persoon nu uitnodigen om lid te worden van uw organisatie op Izix en hem/haar één of meerdere parkeertoegang(en) toewijzen.

3-Feb-23-2022-03-45-28-70-PM

Indien u meerdere profielen tegelijk wilt aanmaken, lees dan dit artikel : Hoe importeer ik een lijst met profielen ?