Hoe kunt u een toegangsrecht toewijzen aan gebruikers?

Door toegangsrechten aan een gebruiker toe te kennen, geeft u hem toestemming om de parkeerplaats binnen een bepaald kader te betreden.

Waarom zou u een toegang toewijzen aan uw gebruikers?

Een toegangsrecht is een machtiging die door een beheerder aan een gebruiker wordt gegeven om volgens een bepaald kader van één of meer parkeerplaatsen gebruik te kunnen maken. Er zijn verschillende manieren om van een parking gebruik te maken : reservatie toegang, preferentiële toegang, "First Come First Served" toegang, toegang voor voertuigen, enz.
Ontdek de soorten toegangen die in uw account kunnen worden ingesteld.

Hoe kan ik een toegangsrecht toewijzen aan 1 profiel?

Hoe kan ik een toegangsrecht toewijzen aan meerdere profielen tegelijk?

Hoe wijs ik een toegangsrecht toe?

Wijs toegangsrechten toe aan een profiel

1. Klik op "Profielen" in het menu aan de linkerkant van het scherm

2. Klik op de knop "Tonen" rechts van de gegevens van het profiel.

1-Feb-25-2022-07-50-50-67-AM

3. Klik op de profielpagina op de knop "Nieuw toevoegen" in de rechterbovenhoek van de sectie "Toegangsrechten".

1-Feb-25-2022-07-52-27-34-AM

4. Vul de volgende informatie in:

• De toe te wijzen toegang
  • De geldigheidsduur van de toegang voor de gebruiker (optionele einddatum)
  • Indien de geselecteerde toegang gekoppeld is aan een kost:
      • Het oplaadbeleid: dit vertegenwoordigt het aantal Izix-kredieten dat in een bepaalde periode aan de gebruiker wordt toegewezen
      • De betalingswijze: Izix (fictieve kredieten), ...
      • De planningsperiode: dit is het aantal dagen dat een gebruiker heeft om een boeking op voorhand te maken

5. Klik op "Bevestigen"

1-Feb-25-2022-07-53-23-25-AM

Voor het verlenen van een toegang is het noodzakelijk dat deze toegang vooraf binnen uw parking wordt aangemaakt.

Dezelfde toegangsrechten aan verschillende profielen verlenen

1. Klik op "Profielen" in het menu aan de linkerkant van uw scherm

2. Selecteer profielen door de vakjes links van de relevante profielen aan te vinken OF filter de profielen en klik op "Selecteer alle zoekresultaten".

1-Feb-25-2022-07-55-30-15-AM

3. Nadat u de profielen heeft geselecteerd, dient u op het keuzemenu "Lijst acties" te klikken bovenaan de profiellijst

4. Klik op "Toegang toewijzen"

1-Feb-25-2022-07-56-48-79-AM
5. Vul de volgende velden in

• De toe te wijzen toegang
    • De geldigheidsduur van de toegang voor de gebruiker (optionele einddatum)
    • Indien de geselecteerde toegang gekoppeld is aan een kost:
      • Het oplaad beleid (dit vertegenwoordigt het aantal Izix-kredieten dat in een bepaalde periode aan de gebruiker wordt toegewezen)
      • De betalingswijze: Izix (fictieve kredieten), Vaigo,...
      • De planningsperiode (dit is het aantal dagen dat een gebruiker heeft om een boeking te maken)

6. Valideer door op "Bevestigen" te klikken.

1-Feb-25-2022-07-58-20-25-AM

Voor het verlenen van een toegang is het noodzakelijk dat deze toegang vooraf binnen uw parking wordt aangemaakt.