Waarom zie ik het bericht "Geen afstandsbediening" op mijn mobiele applicatie?

Dit artikel zal verklaren waarom u geen toegang hebt tot de knoppen "Enter" / "Exit" op uw in-app afstandsbediening.

Definitie: De in-app afstandsbediening is een toegangsmethode die u de mogelijkheid geeft om met uw mobiele telefoon de parkeerplaats op en af te rijden. Hiervoor dient u de Izix mobiele applicatie te downloaden en uw toegangstype overeenkomstig te gebruiken om te genieten van parkingtoegang via uw afstandsbediening.

Wat moet ik controleren als ik geen toegang heb tot de knoppen van mijn afstandsbediening?

• Bent u verbonden met een data service provider (bijv. 4G of Wifi)? Als u offline bent, zal de afstandsbediening niet kunnen laden.
  • Hebt u toegang tot de parking (heeft uw administrator u een geldige toegang gegeven op het moment dat u het probeerde)?

Indien u geen toegang heeft, kan u de knoppen van de afstandsbediening niet zien.

U dient dan contact op te nemen met uw administrator, zodat hij u de nodge toegang kan verlenen.

Als u een boekingstoegang heeft gekregen, moet u eerst een boeking aanmaken. Daarna kunt u uw toegang/ boeking zien.
Bekijk hier hoe u een boeking kunt maken.

• Heeft u uw toegangstype overeenkomstig gebruikt? Sommige toegangstypes garanderen u de aanwezigheid van de afstandsbediening zonder voorafgaande handelingen (vb. FCFS of Preferentieel), terwijl u voor andere toegangstypes uw toegang moet plannen door bijv te reserveren.
  • Is Izix reeds geinstalleerd op uw parking? Zo niet, dan is het mogelijk dat u moet wachten op de voltooiing van de installatie en set-up voordat u de afstandsbediening te zien krijgt.

Tip: Als uw toegang niet wordt weergegeven, kan u de pagina naar beneden slepen om deze te verversen.

Als gevolg van lokale netwerkbeperkingen zijn sommige parkings niet uitgerust met in app toegang op afstand. In dit geval zijn er andere alternatieven beschikbaar.

Kunt u nog steeds niet binnen of buiten de parking rijden?
Als u nog steeds niet in de parking geraakt, kunt u de Noodlijn bellen:
02 880 83 71

Gelieve de volgende informatie te verstrekken wanneer u belt:

• Adres van de parking
  • Naam van de organisatie