Wat is de procedure om een profiel uit te nodigen dat al deel uitmaakt van een andere organisatie?

U zou graag een profiel toevoegen, maar u krijgt de melding dat hij al bestaat in een andere organisatie? Geen probleem! U bent op de juiste plaats om meer te weten te komen over het proces.

De beschikbaarheid van deze functie hangt af van uw abonnementsplan en rol.

Definitie: Een profiel is een gebruiker binnen een organisatie. Dit betekent dat elke gebruiker door zijn profiel aan één of meer organisaties is gekoppeld.

Waarom een profiel aanmaken?

Het aanmaken van profielen is essentieel voor een administrator om vervolgens parkeerterreinen aan zijn gebruikers te kunnen toewijzen, hun rollen te beheren en hun toegang tot parkeerterreinen en voertuigen te beheren. Iedereen met toegang tot Izix heeft een profiel, ongeacht zijn rol (administrator of gewone gebruiker).

Hoe voeg ik een profiel toe dat al deel uitmaakt van een andere organisatie

1) Ga naar "Profielen"

2) Klik rechtsboven op "Nieuw"

1 en 2-1

3) Vul de velden in om het profiel aan te maken

4) Klik op "Bevestigen"

3-May-25-2022-08-23-06-50-AM

5) U zult een melding ontvangen dat het profiel reeds bestaat in een andere organisatie
6) Klik op "Uitnodigen"

4-May-25-2022-08-45-02-65-AM

5-May-25-2022-08-44-47-61-AM

Gewoonlijk zou het profiel in deze stap al in uw lijst met profielen zijn weergegeven, in dit geval wordt het profiel pas weergegeven NADAT hij zijn uitnodiging heeft aanvaard.

7) De gebruiker ontvangt een uitnodigingsmail om lid te worden van uw organisatie, die hij moet accepteren

Voordat hij op "Uitnodiging accepteren" klikt, moet hij ervoor zorgen dat hij is ingelogd op de account waarmee u hem hebt toegevoegd.

10) Hij kan dan klikken op de groene knop  "Uitnodiging accepteren

accept invitation

11) Hij zal worden doorverwezen naar de pagina waar hij de uitnodiging moet "Aanvaarden" in zijn account

accept

12) Nu zal hij verschijnen in uw profielen lijst