Waar kan ik mijn QR code terug vinden ?

U moet uw QR-code scannen om op uw mobiel te kunnen inloggen, maar u weet niet waar u die kunt vinden? Geen zorgen, u bent op de juiste plaats!

De beschikbaarheid van deze functie hangt af van uw abonnementsplan en rol.

Definitie: Inloggen met QR Code is een methode die wordt gebruikt om in te loggen op de mobiele applicatie door het scannen van uw persoonlijke QR code die u terug kan vinden in uw Izix webinterface.

Waarom moet ik mijn QR-code terugvinden?

Als uw bedrijf besloten heeft om de Single Sign On methode te gebruiken om in te loggen op Izix en u de applicatie gebruikt als toegangsmethode, dient u uw QR code te scannen die zich op uw Izix web interface bevindt om in te loggen op de mobiele applicatie van Izix.

Of indien u gewoon liever inlogt door uw QR-code te scannen in plaats van uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren, zult u uw QR-code nodig hebben.

Waar kan ik mijn QR-code terugvinden?

1.  Log in op de Izix webinterface : https://business.bepark.eu/login

Als uw organisatie SSO (Single Sign On) gebruikt om in te loggen, klik dan hier en/of neem contact op met uw administrator om het process te krijgen om in te loggen op uw Microsoft Azure account en hierna naar Izix te gaan.

2. Eenmaal ingelogddient u rechtsboven op uw naam te klikken

3. Cklik dan in het drop down menu op "Qr Code"

QR code

4. Neem uw mobiele telefoon
5. Ga naar Izix (Zie hier hoe u de Izix-applicatie installeert op iOS of Android

6. Klik op "Log in met QR Code"
7. Scan de QR-code op uw scherm op de webinterface met uw mobiel
8. U bent ingelogd in Izix op uw mobiele telefoon

Eenmaal ingelogd op mobiel, blijft u standaard ingelogd. Alleen als u op de knop "Uitloggen" klikt, moet u uw QR-code opnieuw scannen als u wilt inloggen.