Hoe maak ik Gemeenschapstoegangen aan?

Zie hier hoe u uw Gemeenschapstoegangen kunt aanmaken, die u vervolgens aan uw Gemeenschap kunt toewijzen!

De beschikbaarheid van deze functie hangt af van uw abonnementsplan en rol.

Definitie:  Toegangen die verbonden zijn met een gemeenschap worden gemeenschapstoegangen genoemd.

Waarom zou ik Gemeenschapstoegangen aanmaken?

Eenmaal in een gemeenschap, kunnen gemeenschappelijke parkeerplaatsen worden gedeeld door meerdere huurders van het gebouw.

Bepaalde gebouwen beschikken over gemeenschappelijke parkeerterreinen die de eigenaars aan meerdere huurders in het gebouw ter beschikking willen stellen.

Voor de eigenaars betekent dit een verdere optimalisatie van de beperkte middelen, waardoor de inkomsten en de algemene tevredenheid van de huurders waarschijnlijk zullen verbeteren.

Voorbeelden: EV-oplaadzones, gemeenschappelijke bezoekerszones, invalideparkeerplaatsen, fietsenzones, evenementparkeerplaatsen en meer in het algemeen alle onverhuurde parkeerplaatsen.

Door gemeenschapstoegangen aan te maken, kunt u deze koppelen aan uw gemeenschap, waarbij alle lidorganisaties gebruik kunnen maken van de gemeenschapstoegangen  die u heeft aangemaakt en gekoppeld aan uw gemeenschap.

Hoe kan ik Gemeenschapstoegangen aanmaken?

1. Klik op de naam van de parkeerplaats in de linker navigatiebalk
2. Klik op "Administratie"

2 create comm accesses

3. Klik op "Toegansbeheer"

3 Create comm accesses

4. Klik op de groene knop "Nieuw"

4 create comm accesses

5. Scroll naar beneden om alle mogelijke Gemeeschapstoegangen terug te vinden

5 create comm accesses

5. Selecteer de Gemeenschapstoegangen die u wilt aanmaken
(Gemeenschap First come, First serve , Gemeenschap On the Fly reservatie,
Gemeenschap Reservatie, Gemeenschap Bezoeker)

6. Klik op de groene knop "Volgende"

6 create comm accesses

7. Vul alle velden in

8. Klik op "Volgende"

naam veld

7 add comm accesses

. Klik op "Volgende"

8 add comm accesses-1

10. Selecteer de toegangsmethode(n)

11. Klik op "Bevestigen"

9 add comm accesses

12. Uw toegang(en) is/zijn succesvol aangemaakt!

10 ADD com accesses

U kunt nu deze gemeenschapstoegangen aan uw gemeenschap toewijzen. Klik hier om te zien hoe.