Hoe kunt u uw gebruikers uitnodigen om lid te worden van Izix?

Nadat u het profiel van uw gebruikers op Izix hebt aangemaakt en hen toegang hebt verleend, moet u hen nog uitnodigen om hen wegwijs te maken in de applicatie.

De beschikbaarheid van deze functie hangt af van uw abonnementsplan en rol.

Definitie: De uitnodiging is een actie die een administrator in de Izix software uitvoert om de gebruikers op de hoogte te brengen dat ze hun account dienen te bevestigen om Izix te gaan gebruiken en op die manier de toegekende toegang tot de parkeerplaats te benutten. Dit zal hen ook in staat stellen om de meldingen te ontvangen bij het maken van reserveringen, of het vrijgeven van hun plaats.

Waarom gebruikers uitnodigen van wie het profiel al is aangemaakt?

Standaard krijgen de profielen van uw gebruikers, zodra ze zijn aangemaakt, de status "Niet uitgenodigd". De gebruiker zal dus geen communicaties ontvangen indien er acties worden uitgevoerd voor zijn profiel. Bovendien heeft de gebruiker nog geen toegang tot zijn profiel. Daarom moet u gebruikers uitnodigen. Wanneer u een gebruiker uitnodigt, zal u de volgende gebeurtenissen triggeren:

• Er wordt een eerste e-mail verzonden naar de uitgenodigde gebruikers, zodat zij hun account kunnen bevestigen en een wachtwoord kunnen aanmaken;
  • Zodra deze eerste stap is voltooid, ontvangen de uitgenodigde gebruikers een tweede e-mail om de applicatie te downloaden.

Hoe nodig ik een gebruiker uit om zijn Izix-profiel te ontdekken?

Hoe nodigt u één gebruiker uit

1. Klik op "Profiel" in het menu aan de linkerkant van het scherm
1-Feb-23-2022-04-05-44-34-PM

2. Voer de naam in van het profiel dat u wilt uitnodigen

2.1. En klik op "Zoeken"

2.2. Klik op de knop "Tonen" naast het profiel dat u wilt uitnodigen
2-Feb-23-2022-04-06-23-23-PM

3. Klik op "Uitnodigen" in de rechterbovenhoek van uw scherm
3-Feb-23-2022-04-08-27-66-PM

4. Klik op "Bevestigen"
4-3

Nodig meerdere gebruikers uit

1. Klik op "Profielen" in het menu aan de linkerkant van uw scherm
1-Feb-23-2022-04-05-44-34-PM

2. Filter op de gebruikers op basis van hun "Toegang", de "Status", de "Tag" of "Betalingsmethode"
1-Feb-23-2022-04-25-28-33-PM

2.1 Vink de vakjes één voor één aan, links van hun naam, of klik op "Selecteer alle zoekresultaten" om alle vakjes in één keer te selecteren
2-Feb-23-2022-04-34-52-20-PM

2.2 Klik op "Lijst acties'

2.3. Klik uiteindelijk op "Gebruikers uitnodigen"
3-Feb-23-2022-04-35-34-91-PM

3. Klik op "Bevestigen"
4-4

Om te controleren of uw uitnodiging is aanvaard, hoeft u alleen maar de pagina "Profielen" te raadplegen en naar de kolom "Status" te kijken.

Deze status is ofwel :
  • Bevestigd: de gebruiker heeft uw uitnodiging aanvaard en hij heeft zijn wachtwoord ingesteld.
  • In afwachting: de gebruiker heeft uw uitnodiging nog niet aanvaard
  • Niet uitgenodigd: de gebruiker heeft nog geen uitnodiging ontvangen om lid te worden van Izix

Tip: Uitnodigingsmails kunnen terechtkomen in de spam- of promotiesectie van de mailbox van gebruikers.

Houd er rekening mee dat de verzonden uitnodiging slechts voor een korte periode geldig is. Na deze periode moet u wellicht een nieuwe uitnodiging sturen naar gebruikers die de uitnodiging in eerste instantie niet hebben geaccepteerd.