Hoe kunt u een groep van gedeelde voertuigen aanmaken?

Maak groepen aan voor gedeelde voertuigen om boekingen van voertuigen optimaal te segmenteren voor uw gebruikers.

De beschikbaarheid van deze functie hangt af van uw abonnementsplan en rol.

Definitie: Een groep van gedeelde voertuigen is een groep voertuigen van een organisatie die door de gebruikers kunnen worden gebruikt (bv. elektrische deelvoertuigen, bedrijfsvrachtfietsen, enz.).

Waarom zou een groep van gedeelde voertuigen aanmaken?

Er zijn twee soorten voertuigen in Izix :

• Persoonlijke voertuigen die gebruikers koppelen aan hun eigen profiel;
  • Gedeelde voertuigen zijn voertuigen van de organisatie, verdeeld in groepen, die gereserveerd kunnen worden door de gebruikers van de organisatie aan wie de toegang is verleend.

U heeft de mogelijkheid om verschillende groepen te definiëren waarvoor u volledige rechten heeft om zowel groepen als voertuigen aan te maken, te bewerken en te verwijderen. Met deze groepen kunt u de boekingen van voertuigen op een intelligente en optimale manier segmenteren voor uw gebruikers.

Hoe maak ik groepen in het gemeenschappelijke wagenpark?

1. In het menu aan de linkerkant, kies "Instellingen"

1-Feb-25-2022-01-24-34-53-PM

2. Selecteer "Deling groepen"

2-Feb-25-2022-01-24-46-77-PM

3. Klik op "Nieuw toevoegen" aan de rechterkant van de pagina.

3-Feb-25-2022-01-25-02-15-PM

4. Na het schrijven van de gewenste naam, klik op "Bevestigen"

4-Feb-25-2022-01-25-35-68-PM

De naam van uw voertuiggroep moet ten minste 5 tekens lang zijn.