Hoe kan ik inloggen als mijn uitnodiging is vervallen?

Uw administrator heeft u uitgenodigd op Izix, maar u was bijvoorbeeld 7 dagen geleden op vakantie. Lees hier wat u kunt doen om u toch in te kunnen loggen!

Definitie:  De profieluitnodiging is de handeling waarbij een profiel wordt uitgenodigd in een organisatie. Deze actie nodigt de gebruiker uit om zijn referenties in te stellen voor dit specifieke profiel of om de bestaande te gebruiken.

Hoe kan ik inloggen als mijn uitnodigingslink is vervallen is?

Als uw uitnodigingslink is vervallen, hoeft u niet eens contact op te nemen met uw administrator om u een nieuwe link te sturen.

Door uw wachtwoord opnieuw in te stellen, kunt u enerzijds inloggen en anderzijds zal deze standaard ook uw uitnodiging accepteren

Hoe kan ik mijn wachtwoord instellen?

1. Ga naar de inlogpagina: https://business.bepark.eu/login
2) Om te klikken op "Wachtwoord vergeten?"

3) En vul uw e-mailadres in (waarop u de uitnodigingsmail van Izix heeft ontvangen)
4) Hierna dient u naar mailbox (+ controleer spam)
5) En ga naar de e-mail verzonden door no-reply@izix.eu waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.
6) Zodra u uw wachtwoord opnieuw heeft ingesteld, kunt u inloggen met uw nieuwe wachtwoord op de inlogpagina : https://business.bepark.eu/login
7) Uw uitnodiging werd standaard ook geaccepteerd

Ontvangt u geen e-mails van Izix?

Als u geen enkele e-mail van no-reply@izix.eu ontvangt in uw mailbox of in uw spam, neem dan contact op met uw IT, zodat zij kunnen controleren of dit e-mailadres intern is gewhitelist

Kunt u uw wachtwoord niet resetten?
Controleer intern bij uw administrator of de SSO (= Single-Sign-On) geactiveerd is als inlogmethode.

Zo ja, dan kunt u uw wachtwoord niet resetten en moet u verbinding maken door de interne instructies te volgen.