Hoe kan ik de tijdschema van de parking terugvinden?

U wilt graag weten of u in het weekend 's avonds, later op de avond enz. kunt parkeren? Geen probleem, kijk hier hoe u de tijdschema van de parking terugvindt!

De beschikbaarheid van deze functie hangt af van uw abonnementsplan en rol.

Definitie: Het Tijdschema is het tijdsbestek waarin het parkeerterrein open is en voor u beschikbaar is om in te rijden, afhankelijk van het toegangstype dat u hebt.

Waarom moet ik de tijdschema van mijn parking vinden?

U zou graag toegang hebben tot de parking in het weekend of op een bepaald uur van de dag, maar u weet niet of dat mogelijk is. U kunt dan de tijschema van de parking bekijken.

U dient ook uw toegangstype op deze parking te controleren. Als u een reserveringstoegang heeft vergeet dan niet uw reservering te maken.

Hoe vind ik de tijdschema van mijn parking terug?

1. Klik rechtsboven op uw naam
2. Klik dan op "Mijn toegangen"
3. Onder elk van uw toegangen kunt u klikken op de groene knop "Toegangsuur schema bekijken"

1-Aug-08-2022-08-34-29-29-AM

4. U kunt dan het tijdschema zien van de parking waar u zich wilt kunnen parkeren :

Voorbeeld:

example