Hoe moet ik een parkeerplaats reserveren?

Nadat u het toegangstype "Reservatie" heeft ontvangen, moet u uw plaats reserveren, om toegang te krijgen tot de parkeerplaats tijdens uw reserveringsperiode.

De beschikbaarheid van deze functie hangt af van uw abonnementsplan en uw rol

Definitie: Een reservatie is een toegangsstrategie waarbij de gebruiker vooraf (binnen de daglimiet) een parkeerplaats reserveert met behulp van de kalenderinterface. De gebruiker selecteert een specifiek tijdschema binnen de door zijn toegangsdienst toegestane uren en de beschikbaarheid van de parkeerplaats. De gebruiker kan de parkeerplaats binnen de boekingsperiode oprijden.

Waarom moet ik een parkeerplaats reserveren?

Indien u gebruik maakt van een toegang van het type "Reservatie" (RESA), dient u een reservering te maken om toegang te krijgen tot de parking. Zonder reservering zult u de parking niet kunnen betreden (geen afstandsbediening die in de app verschijnt, geen opening van de poort met nummerplaatherkenning of met code, enz.)

Hoe reserveer ik een parkeerplaats?

Er zijn twee mogelijkheden om een parkeerplaats te reserveren: via de software of via de app.

Hoe reserveer ik een parkeerplaats via de Izix software?

Hoe reserveer ik een parkeerplaats via de mobiele appicatie van Izix?

Reserveer een parkeerplaats via de Izix software

1. Klik op "Mijn toegangen" in het menu aan de linkerkant van uw scherm

1-Feb-24-2022-01-36-27-15-PM

2. Klik op de groene knop "Maak een reservatie aan" rechts van uw boekingstoegang

1-Feb-24-2022-01-38-21-52-PM

3. Navigeer van de ene week naar de andere door op de knoppen boven de kalender te klikken

1-Feb-24-2022-01-39-11-72-PM

4. Selecteer de tijdslots die u wilt reserveren. Merk op dat het mogelijk is om meerdere tijdsblokken tegelijk te reserveren.

• Keuze van de tijdspanne (minimum 15 minuten): sleep uw cursor naar de gewenste tijdspanne

1-Feb-24-2022-01-42-09-48-PM

• Hele dag: klik op "Selecteer hele dag" boven de gewenste dag

1-Feb-24-2022-01-42-44-23-PM

5. Klik op het pictogram "Valideren" rechts onderaan het scherm om uw reservering te bevestigen.

1-Feb-24-2022-01-43-33-67-PM

6. U heeft nu recht op toegang tot de parking gedurende de gehele geldigheidsduur van uw reservering.

1-Feb-24-2022-01-44-16-23-PM

De afstandsbediening verschijnt in uw mobiele applicatie, maar wordt pas actief wanneer de boekingsperiode van start gaat.

Reserveer een parkeerplaats via de Izix app

1. Zorg ervoor dat uw internetverbinding is ingeschakeld en open uw Izix-app.
  2. Klik op "Reserveren" in het menu onderaan uw scherm
  3. Selecteer in de kalender de dag waarvoor u wilt reserveren.
  4. Klik op "+" rechts onderaan uw scherm
  5. Kies de toegang die u wilt gebruiken
  6. Selecteer de boekingsperiode
  7. Druk op "Bevestigen"

U heeft nu recht op toegang tot de parking gedurende de gehele geldigheidsduur van uw reservering.

De afstandsbediening verschijnt in uw mobiele applicatie, maar wordt pas actief wanneer de planning van uw boeking begint.

Demonstration: