Hoe exporteer ik de toegangslogs?

Ontdek waarom het nuttig is de toegangslogs te exporteren en hoe u dit kunt doen.

De beschikbaarheid van deze functie hangt af van uw abonnementsplan en uw rol

Definitie: De toegangslogs is een tabel die alle logs bevat van de gebeurtenissen aan de poorten van parkeerterreinen (openingen, mislukkingen en weigeringen), die worden verkregen aan de in- en uitgangen, daarnaast kan men ook het gebruik en de status van het systeem terugvinden.

Waarom zou ik toegangslogs exporteren?

De toegangslogs bevatten de lijsten van in- en uitritaanvragen voor een parkeerterrein en hun status. Als administrator of parkeerterreinbeheerder hebt u de mogelijkheid om deze toegangslogs te exporteren om bijvoorbeeld gegevens over het parkeergebruik te verzamelen en te analyseren. Dankzij deze functie kunt u een gepersonaliseerde opvolging van deze informatie uitwerken, aangepast aan uw eigen behoeften : archivering om veiligheidsredenen, probleemoplossing... Deze export stelt u in staat om de in/uitgangsgegevens te benutten voor uw eigen business case.

Hoe exporteer ik de toegangslogs

1. Ga naar uw account op Izix
  2. Klik op de "Parking Naam" in het menu aan de linkerkant waarvoor u de gegevens wilt verzamelen

3.   Klik op "Toegangslogs"
 4.   Gebruik de kalender om de periode te selecteren waarvoor u gegevens wilt exporteren
 5.   Klik op "Selecteer alle zoekresultaten"

6.   Klik rechts op de knop "Exporteren

7.   U zou een e-mail moeten ontvangen met een link om het CSV-bestand te downloaden. Het bestand bevat de volgende informatie:
    • ID Profiel
    • Voornaam
    • Achternaam
    • Indien er één is, externe referentie
    • Gebruikte toegangstype
    • Gebruikte toegangsnaam
    • Groep betroffen plaatsen
    • Nummerplaat, indien van toepassing
    • Toegangsmethode
    • Tijdstempel (datum-tijd van de gebeurtenis)
    • Status
      - Geopend
      - Mislukt
    • Manier (in of uit)
    • Geschikt: type voertuig

Data export email Izix

Gerelateerd artikel : De toegangslogs begrijpen