Hoeveel dagen van tevoren kan ik boeken?

U wilt een boeking maken maar weet niet hoeveel dagen u vooraf mag boeken? Hier ziet u waar u deze informatie kan vinden, rechtstreeks vanuit uw profiel!

De beschikbaarheid van deze functie hangt af van uw abonnement en uw rol.

Definitie: Een boeking is een toegangsstrategie waarbij de gebruiker vooraf een parkeerplaats reserveert (binnen de daglimiet) met behulp van de kalenderinterface. De gebruiker selecteert een specifieke planning binnen de door zijn toegangsdienst toegestane uren en de beschikbaarheid van de parkeerplaats. De gebruiker kan de parkeerplaats binnen de boekingsperiode betreden.

Waarom moet ik een parkeerplaats reserveren?

Als u profiteert van een toegang van het type "Reservering" (BOOK), moet u een reservering maken om toegang te krijgen tot de parkeerplaats. Zonder reservering kunt u de parkeerplaats niet betreden (geen afstandsbediening die in de app verschijnt, geen opening van de poort met kentekenherkenning of met code, enz.)

Waar kan ik zien hoeveel dagen van tevoren ik kan reserveren?

1. Ga naar de webinterface : https://business.bepark.eu/login

2. Eenmaal ingelogd, klik rechtsboven op uw naam

3. Klik vervolgens op "Mijn toegangen".

1-Nov-14-2022-01-06-11-5576-PM
4. U vindt al uw toegang tot één of meerdere parkeerplaatsen.

5. Rechts van elke toegang ziet u hoeveel dagen u vooraf uw parkeerplaats kunt reserveren:

2-Nov-14-2022-01-06-36-5786-PM

Voor meer informatie over uw toegangstype kunt u contact opnemen met uw administrator.