Hoe voeg ik een nummerplaat toe voor een gebruiker?

Ontdek hoe u een nummerplaat kunt toevoegen aan het profiel van een gebruiker.

De beschikbaarheid van deze functie hangt af van uw abonnementsplan en rol.

Definitie: Het nummerplaat van een gebruiker is een unieke identificatie van het voertuig van een gebruiker. Met deze informatie kan een voertuig worden geïdentificeerd en aan een profiel of een organisatie worden gekoppeld.

Waarom de voertuigen van mijn gebruikers up to date houden?

Om correcte informatie te hebben over de voertuigen op uw parking

Het kan nuttig zijn nummerplaten in het systeem op te slaan als u de informatie wilt gebruiken om uw parkeerbezetting te controleren (b.v. veiligheid).

Sneller parkeren met ANPR

Er zijn verschillende toegangsmethoden die door Izix worden ondersteund, waaronder de nummerplaatherkenning technologie. De toegangscontrole gebeurt door controle van de nummerplaat van het voertuig dat zich voor de slagboom aanbiedt. Enkel de voertuigen met een nummerplaat die in ons systeem geregistreerd is en gekoppeld is aan een profiel dat een geldige toegang heeft, zullen de slagboom doen opengaan.

Indien een gebruiker dit om één of andere reden niet zelf kan doen of indien u het nummerplaat van uw gebruiker wilt toevoegen op het moment dat u hem en al zijn gegevens toevoegt, dient u deze instructies te volgen.

Hoe kan u een nummerplaat toevoegen aan het profiel van een gebruiker?

1. Klik links op "Profielen"

2. Gebruik de zoekbalk bovenaan, om het gezochte profiel in te voeren

3. Klik op "Zoeken"

4. Klik op het oogicoon "Tonen" rechts van het profiel

1-Feb-28-2022-10-05-06-54-AM

5. U zult alle informatie van dit profiel zien

6. Klik op "Nieuw toevoegen" naast "Voertuig(en)"

1-Feb-28-2022-10-05-48-62-AM

7. Voer het nummerplaat in

8. Klik tenslotte op "Bevestigen"

1-Feb-28-2022-10-06-58-54-AM

Er is een limiet van 10 nummerplaten voor een profiel.