Hoe vind ik de historiek van mijn boekingen terug?

U wilt alle boekingen terugvinden die u in een bepaalde periode op een parkeerplaats hebt gemaakt? Mooi, in dit artikel leest u hoe u snel de boekingen kunt zien die u in een bepaalde periode op een bepaalde parkeerplaats hebt gemaakt.

De beschikbaarheid van deze functie hangt af van uw abonnementsplan en rol.

Definitie: Een boeking of reservatie is een toegangsstrategie waarbij de gebruiker vooraf (binnen de daglimiet) een parkeerplaats reserveert met behulp van de kalenderinterface. De gebruiker selecteert een specifiek tijdschema binnen de door zijn toegangsdienst toegestane uren en de beschikbaarheid van de parkeerplaats. De gebruiker kan de parkeerplaats binnen de boekingsperiode oprijden.

Waarom moet ik een parkeerplaats reserveren?

Indien u een toegang van het type "Boeking" (BOOK) geniet, moet u een boeking aanmaken om toegang te kunnen krijgen tot de parking. Zonder reservering kunt u de parkeerplaats niet op (geen afstandsbediening die in de app verschijnt, geen opening van de slagboom met nummerplaatherkenning of met code, enz.)

Hoe kan ik mijn boekingen terug vinden?

1. Klik rechtsboven op uw naam

2. Klik dan in het kleine menu op "Mijn toegangen"

3. Vervolgens klikt u op de groene knop "Maak een reservatie aan" naast de parkeerplaats waarvoor u uw boekingsgeschiedenis wilt terugvinden

1-Jun-01-2022-08-59-25-66-AM

4. Klik op "Bekijk als  lijst"

2-Jun-01-2022-09-00-48-05-AM

5. U zult de datum van vandaag zien verschijnen, u zult erop moeten klikken

6. U zult een klein menu zien waarin u de periode kunt kiezen waarvoor u de geschiedenis van uw boekingen wilt zien

7. Klik daarna op "Bevestigen"3-Jun-01-2022-09-02-00-68-AM

8. U kunt de geschiedenis van uw boekingen zien

4-Jun-01-2022-09-04-15-02-AM