Hoe verwijdert u een toegang in uw voertuigpark?

Ontdek hoe u in slechts een paar stappen een toegang uit uw wagenpark kunt verwijderen.

De beschikbaarheid van deze functie hangt af van uw abonnementsplan en uw rol

Definitie
Een gedeeld voertuig is een voertuig (auto, fiets, enz.) dat aan een organisatie toebehoort. Het is beschikbaar voor gebruikers van de organisatie die de toegang hebben gekregen om dat voertuig te gebruiken.

De administrator van de organisatie kan verschillende groepen van gedeelde voertuigen definiëren, waarvoor hij volledige administrator rechten heeft. Deze gedeelde voertuiggroepen zullen de organisatie in staat stellen om de boekingen van de voertuigen in haar wagenpark op een intelligente en optimale manier te segmenteren voor haar gebruikers (bv. elektrische gedeelde voertuigen, vrachtfietsen, enz.).

Waarom de toegangen van de voertuigen in uw voertuigpark beheren?

Er zijn twee soorten voertuigen in Izix:

• Persoonlijke voertuigen die gebruikers aan hun eigen profiel koppelen;
  • Gedeelde voertuigen zijn voertuigen van de organisatie, verdeeld in groepen, die gereserveerd kunnen worden door de gebruikers van de organisatie aan wie de toegang is verleend.

Om ervoor te zorgen dat bij de bezetting van de parking rekening wordt gehouden met uw voertuigen, is het, net als voor de gebruikers, van essentieel belang hen een toegang tot de parking toe te wijzen. Dit kan een toegang zijn met de naam "Voertuig Preferentieel" of "Voertuigreservatie".

Met de toegang "Voertuigreservatie" kunnen gebruikers die daartoe het recht hebben, voertuigen in uw voertuigpark reserveren.

Wanneer een voertuig geen toegang meer mag hebben tot de parking, kunt u zijn toegang verwijderen.

Hoe verwijdert u de parkeertoegang van uw gedeelde voertuigen in uw wagenpark?

1. Selecteer "Voertuigpark" links

2. Klik op de knop "Toon voertuigdetails" rechts van het voertuig waarvan u de toegangen wilt wijzigen.

1-Feb-25-2022-02-27-43-81-PM

3. Klik op "Verwijderen" rechts van de toegang in de sectie "Voertuiginformatie".

2-Feb-25-2022-02-28-46-73-PM

4. Toegang werd verwijderd

3-Feb-25-2022-02-29-27-47-PM