Hoe moet ik voertuigreservaties verwijderen?

Verwijder uw voertuig reserveringen in enkele stappen.

De beschikbaarheid van deze functie hangt af van uw abonnementsplan en uw rol

Definitie: Een voertuigreservatie is de actie waarbij een gebruiker een gedeeld voertuig boekt.

Een gedeeld voertuig is een voertuig (auto, fiets, enz.) dat toebehoort aan een organisatie.  Deze is beschikbaar voor gebruikers van de organisatie die de toegang hebben gekregen om dat voertuig te gebruiken.

Wat zijn de soorten voertuigen die Izix kan beheren ?

Er zijn twee soorten voertuigen in Izix:

• Persoonlijke voertuigen die gebruikers aan hun eigen profiel koppelen;
  • Gedeelde voertuigen zijn voertuigen van de organisatie, verdeeld in groepen, die gereserveerd kunnen worden door de gebruikers van de organisatie aan wie de toegang is verleend.

Met Izix kunt u deze gedeelde voertuigen niet alleen beheren, maar ook beschikbaar maken aan de gebruikers van uw organisatie via onze reserveringstool. Gebruikers die een voertuig hebben gereserveerd, krijgen tijdens hun reservering toegang tot de parkeerplaats(en) die aan het geboekte voertuig is/zijn gekoppeld.

Het kan voorkomen dat u een voertuigreservering voor één van uw gebruikers moet verwijderen.

Hoe kan ik een reservering van een voertuig verwijderen ?

1. In de menu aan de linkerkant, kies "Voertuigpark"

2. Klik op "Tonen" rechts van de lijst met de voertuigen die overeenkomt met het voertuig waarvoor u een reservering wilt verwijderen

1-Feb-28-2022-09-57-35-57-AM

3. Ga naar "Voertuigreserveringen"

4. Klik op "Verwijderen" rechts van de reservering die u wenst te verwijderen

1-Feb-28-2022-09-59-34-97-AM

5. Klik op "Bevestigen" in het bevestigingsbericht om deze voertuigreservering te verwijderen

1-Feb-28-2022-10-00-08-75-AM

De hier op te nemen voertuigen zijn die van het bedrijf en niet die van de gebruikers.