Hoe reserveer ik een voertuig?

Ontdek hoe u gemakkelijk een gedeeld voertuig voor uzelf kunt reserveren.

De beschikbaarheid van deze functie hangt af van uw abonnementsplan en uw rol

Definitie
Een gedeeld voertuig is een voertuig (auto, fiets, enz.) dat aan een organisatie toebehoort. Het is beschikbaar voor gebruikers van de organisatie die de toegang hebben gekregen om dat voertuig te gebruiken.

De administrator van de organisatie kan verschillende groepen van gedeelde voertuigen definiëren, waarvoor hij volledige beheersrechten heeft. Deze gedeelde voertuiggroepen zullen de organisatie in staat stellen om de boekingen van de voertuigen in haar wagenpark op een intelligente en optimale manier te segmenteren voor haar gebruikers (bv. elektrische gedeelde voertuigen, vrachtfietsen, enz.).

Waarom zou u een gedeeld voertuig reserveren?

Izix stelt organisaties in staat om groepen van gedeelde voertuigen te beheren. Deze kunnen van verschillende types zijn (auto, motor, scooter,...) en worden ter beschikking gesteld voor de gebruikers van de organisatie via een reserveringsssysteem door de administrator van de organisatie.

Wanneer deze voertuigen door gebruikers worden gereserveerd, kent het systeem hun automatisch een toegang van het type voertuig (VEHI) toe voor de duur van de reservering, zodat zij hier toegang tot hebben en gebruik kunnen maken van de parkings die voor het geboekte voertuig zijn toegestaan. Gedurende die tijd heeft de gebruiker een extra afstandsbediening beschikbaar in de lijst met afstandsbedieningen van zijn mobiele applicatie die overeenstemt met de gedeelde voertuigtoegang.

Hoe moet ik een gedeeld voertuig reserveren?

U kunt direct een voertuig reserveren op de Izix software:

1. In het menu aan de linkerkant, kies "Mijn Profiel"

2. Klik op het tabblad "Voertuiginformatie"
1-Feb-25-2022-02-22-56-16-PM

3. Klik op "Boek een voertuig" in de sectie "Gedeelde voertuiggroep(en)"
2-Feb-25-2022-02-23-31-57-PM
4. Stel een begin- en einddatum in
5. Selecteer een voertuig
6. Klik op "Bevestigen"
2-Feb-25-2022-02-24-38-52-PM