Hoe reserveer ik een parkeerplaats voor een gebruiker?

Twee verschillende manieren om een reservatie te maken voor een profiel als hij geen toegang heeft tot zijn account.

De beschikbaarheid van deze functie hangt af van uw abonnementsplan en rol.

Definitie:  Een reservatie is een toegangsstrategie waarbij de gebruiker vooraf (binnen de daglimiet) een parkeerplaats reserveert met behulp van de kalenderinterface. De gebruiker kiest een specifiek tijdschema binnen de door zijn toegangsdienst toegestane uren en de beschikbaarheid van de parkeerplaats. De gebruiker kan de parkeerplaats binnen de boekingsperiode oprijden.

Wanneer zou ik een reservatie moeten maken voor een gebruiker?

Gebruikers met een reservatie toegang (RES) hebben de mogelijkheid om hun reservaties aan te maken, te wijzigen of te verwijderen. Om gebruik te kunnen maken van de parkeergelegenheid moet de gebruiker dus vooraf een plaats reserveren (de daglimiet is vastgelegd in het budgetprofiel). Het is mogelijk dat de gebruiker om één of andere reden geen toegang heeft tot zijn of haar account en daarom zijn of haar reservatie niet kan maken. In dit geval kan de gebruiker u vragen om in zijn plaats een reservatie aan te maken.

Als administrator kunt u tegelijkertijd een reservatie voor uw gebruikers aanmaken en verwijderen.

Houd er rekening mee dat bij het maken van een reservatie voor een gebruiker als administrator, er geen tegoed in mindering wordt gebracht op zijn kredietbalans.

Hoe maak ik een reservatie aan vanuit de toegangslijst?

Hoe maak ik een reservatie aan vanuit het profiel van een gebruiker?

Hoe kan ik een parkeerplaats voor een gebruiker reserveren?

Voor u een reservatie aanmaakt, zorg ervoor dat de gebruiker een reservatie toegang heeft.

Vanuit de toegangslijst
1. Selecteer in het menu aan de linkerkant de parking waartoe uw werknemer toegang heeft

1-Feb-24-2022-09-48-14-21-AM

2. In het menu, selecteer "Toegangslijst"

3. Klik op "Nieuw" rechtsboven in uw scherm

2-Feb-24-2022-09-50-56-02-AM

4. Geef het e-mailadres op van de gebruiker voor wie u een boeking wilt maken

5. Klik op "Bevestigen"

3-Feb-24-2022-09-52-15-69-AM

6. In de rubriek "Gebruik één van zijn geldige toegangen" klikt u op de knop "Een reservatie aanmaken" rechts van de reservatiestoegang.

4-Feb-24-2022-09-53-27-36-AM

7. Voer de gevraagde informatie in: Toegang, Begindatum, Einddatum

8. Sla de reservering op door op "Bevestigen" te klikken.

5-1

Het is ook mogelijk om rechtstreeks vanuit het profiel van de gebruiker een reserveratie aan te maken:

1. Klik op "Profielen"

2. Klik op "Tonen" naast het profiel waarvoor u een reservatie wilt maken

1-Feb-24-2022-09-56-15-97-AM

3. Klik onderaan uw scherm op het tabblad "Reservaties" en klik dan op "Nieuw"

2-Feb-24-2022-09-58-06-45-AM

4. Voer de gevraagde informatie in : Toegang, Begindatum, Einddatum

5. Sla de reservering op door op "Bevestigen" te klikken

3-Feb-24-2022-09-59-06-98-AM