Hoe moet u een groep van voertuigen bewerken?

Wijzig een groep van gedeelde voertuigen, om de boekingen van de voertuigen in uw wagenpark optimaal te segmenteren.

De beschikbaarheid van deze functie hangt af van uw abonnementsplan en rol.

Definitie: Een groep van gedeelde voertuigen zijn groepen voertuigen die aan een organisatie toebehoren en door haar gebruikers kunnen worden gebruikt.

Er zijn twee soorten voertuigen in Izix:

• Persoonlijke voertuigen die gebruikers koppelen aan hun eigen profiel;
  • Gedeelde voertuigen zijn voertuigen van de organisatie, verdeeld in groepen, die gereserveerd kunnen worden door de gebruikers van de organisatie aan wie de toegang is verleend.

Als administrator kunt u verschillende groepen gedeelde voertuigen definiëren waarvoor u volledige administratorrechten hebt. Met deze gedeelde voertuiggroepen kunt u de boekingen van de voertuigen in uw wagenpark op intelligente en optimale wijze segmenteren voor uw gebruikers.

1. In het linkermenu, kies "Instellingen".

1-Feb-25-2022-01-24-34-53-PM

2. Selecteer "Deling groepen".

2-Feb-25-2022-01-24-46-77-PM

3. Klik op "Bewerken" naast de groep die u wilt wijzigen:

3-Feb-25-2022-01-28-27-92-PM

4. Nadat u de naam van de groep hebt gewijzigd, klikt u op "Bevestigen".

4-Feb-25-2022-01-29-19-89-PM

Bij het bewerken van de informatie, kunt u alleen de groepsnaam wijzigen. Als u een voertuig wilt verwijderen of overbrengen naar een andere groep, moet u het voertuig zelf bewerken in de sectie "Wagenpark".