Hoe kunt u een bezoekerstoegang aanmaken?

Stel een bezoekerstoegang in om bezoeken te kunnen aanmaken, zodat mensen van buiten uw bedrijf toegang kunnen krijgen tot de parkeerplaats.

De beschikbaarheid van deze functie hangt af van uw abonnementsplan en rol.

Definitie: Een bezoeker is een externe gebruiker van de organisatie die tijdelijk toegang heeft tot het parkeerterrein van de organisatie. Een bezoekerstoegang is een toegangstype waarmee administratoren en secretaresses bezoeken kunnen aanmaken.

Waarom een bezoekerstoegang aanmaken?

Met de bezoekerstoegang kunt u reserveringen maken voor bezoekers die niet tot uw organisatie behoren (klanten, consultants, bezorgers, enz...). Met deze toegang kunt u een parkeerplaats reserveren voor een bezoeker en hem toegang verlenen tot de parkeerplaats via een URL-link of een code die naar zijn e-mailadres wordt gestuurd. Bezoekerstoegang vereist geen download en gebruik van de Izix app.

Wat zijn de te volgen stappen om een Bezoekerstoegang aan te maken?

Via de Izix software

1. Selecteer in het menutabblad aan de linkerkant van uw scherm de parking waar u uw bezoekers wilt laten parkeren.

1-Feb-24-2022-09-48-14-21-AM

2. Klik dan op "Administratie"

3. En selecteer "Toegangsbeheer"

2-Feb-24-2022-11-23-16-17-AM

4. Klik op "Nieuw" rechtsboven in uw scherm

3-Feb-24-2022-11-24-14-37-AM

5. Kies de toegang genaamd "Bezoeker"

6. Klik op "Volgende"
1-Feb-24-2022-01-05-12-61-PM

7. Configureer uw toegang :
  • Selecteer indien nodig de groep van plaatsen waar bezoekers kunnen parkeren
  • Kies de naam van de toegang in de 3 talen
  • Stel de begindatum en -tijd in voor de geldigheidsperiode van de toegang
  • Bepaal het tijdschema voor de toegang

2-Feb-24-2022-01-06-58-40-PM

3-Feb-24-2022-01-07-47-69-PM

8. Er zijn geen specificaties voor deze toegang, dus u kunt een tweede keer op "Volgende" klikken.
1-Feb-24-2022-01-08-22-88-PM

9. Selecteer de "Url"-invoermethode (+ "Plaat" als nummerplaatherkenningstechnologie beschikbaar is op uw parking)

10. Klik vervolgens op "Bevestigen"
1-Feb-24-2022-01-09-51-55-PM

De bezoekerstoegang is aangemaakt. Om een bezoek aan te maken, ga naar het artikel Hoe moet ik een bezoek aanmaken?