Hoe kunt u de aanvragen voor extra kredieten beheren?

Als het kredietbudget van een gebruiker op is, kan hij extra kredieten aanvragen. Bekijk hoe u ze goed kunt beheren.

De beschikbaarheid van deze functie hangt af van uw abonnementsplan en uw rol.

Definitie: Een krediet is een fictieve meetéénheid die het gebruik van een parkeerplaats kwantificeert. Een krediet komt overéén met één boekingseenheid. Zij vertegenwoordigt het saldo van de portefeuille.

Wanneer en waarom ontvangt u extra kredietaanvragen?

Alleen gebruikers met kostenverplichte toegang (type BOOK, FCFS of OTFB) kunnen extra kredieten aanvragen. Deze gebruikers hebben een kredietbudget per periode (toegewezen volgens het oplaad beleid) dat hen door de administrator wordt toegewezen en waarmee ze gebruik kunnen maken van de parkeerplaats. De kosten per uur zijn afhankelijk van de configuratie die door uw organisatie is vastgesteld. Het gebruik van de parkeerplaats leidt tot een vermindering van het aantal kredieten die evenredig is met de geplande gebruikstijd (d.w.z. de duur van de boeking en niet de tijd die op de parkeerplaats wordt doorgebracht).

Het is echter mogelijk dat het kredietbudget van uw gebruikers leeg is. Om gebruik te kunnen blijven maken van de parkeerplaats, zullen gebruikers extra kredieten moeten aanvragen. Het is aan de administrator van de organisatie om deze goed te keuren of te weigeren.

Als administrator hangt uw beslissing af van de informatie die door de gebruikers wordt verstrekt: de toegang die ze hebben, het aantal kredieten dat ze nog hebben, het aantal aangevraagde kredieten en de reden van hun aanvraag.

Hoe kan ik aanvragen voor extra kredieten beheren?

1. In het menu rechtsboven kiest u "Krediet aanvragen"

1-Feb-25-2022-11-16-29-96-AM

2. Klik op "Goedkeuren" of "Weigeren".

2-Feb-25-2022-11-16-44-16-AM

Tip: Wanneer u als administrator een nieuw verzoek om extra kredieten ontvangt, verschijnt er een groene melding in het menu rechtsboven op uw scherm.