Hoe kunt u informatie van uw voertuig wijzigen die zich in uw wagenpark bevindt?

Wanneer een organisatie haar eigen wagenpark heeft, kunnen voertuigen worden toegevoegd onder "Voertuigpark" en kan hun informatie worden bewerkt.

De beschikbaarheid van deze functie hangt af van uw abonnementsplan en uw rol

Definitie
Een gedeeld voertuig is een voertuig (auto, fiets, enz.) dat aan een organisatie toebehoort. Het is beschikbaar voor gebruikers van de organisatie die de toegang hebben gekregen om dat voertuig te gebruiken.

De administrator van de organisatie kan verschillende groepen van gedeelde voertuigen definiëren, waarvoor hij volledige beheersrechten heeft. Deze gedeelde voertuiggroepen zullen de organisatie in staat stellen om de boekingen van de voertuigen in haar wagenpark op een intelligente en optimale manier te segmenteren voor haar gebruikers (bv. elektrische gedeelde voertuigen, vrachtfietsen, enz.).

Waarom de informatie over uw gedeelde voertuigen wijzigen?

Er zijn twee soorten voertuigen in Izix:

• Persoonlijke voertuigen die gebruikers aan hun eigen profiel koppelen;
  • Gedeelde voertuigen zijn voertuigen van de organisatie, verdeeld in groepen, die gereserveerd kunnen worden door de gebruikers van de organisatie aan wie de toegang is verleend.

De toewijzing van uw gedeelde voertuigen aan groepen kan veranderen naar gelang van uw behoeften, en daarom is het belangrijk dat u over de mogelijkheid beschikt om de nodige wijzigingen aan te brengen. Het is eveneens van belang  dat u de nummerplaat van het voertuig kunt bewerken, want in parkeergarages die met nummerplaatherkenningstechnologie zijn uitgerust, zullen alleen voertuigen met een in ons systeem geregistreerde nummerplaat en met voldoende toegang de opening van een slagboom kunnen activeren.

Hoe kunt u de informatie over de voertuigen in uw wagenpark wijzigen?

1. Klik op "Voertuigpark"
1-Mar-21-2022-09-56-23-68-AM

2. Klik op "Voertuig bewerken" rechts van het voertuig dat gewijzigd moet worden.

2-Mar-21-2022-09-59-30-68-AM

3. U kunt dan het volgende wijzigen:

• De groep waartoe het voertuig behoort
    • Nummerplaat
4. Klik op "Bevestigen" om te valideren
3-Mar-21-2022-09-58-46-20-AM

De voertuigen die hier moeten worden vermeld, zijn die van de organisatie en niet die welke specifiek zijn voor elke gebruiker.