Hoe kan ik mijn voertuigen beheren?

Ontdek hier hoe u de informatie van uw voertuig(en) kunt toevoegen, bewerken en verwijderen.

Definitie: een voertuig is een manier om zich te verplaatsen die door een gebruiker wordt gebruikt om een parkeerplaats te betreden. Deze kan worden herkend dankzij een unieke identificatiecode zoals een nummerplaat.

Waarom mijn voertuigen up-to-date houden?

Er zijn verschillende toegangsmethoden die door Izix worden ondersteund, waaronder de nummerplaatherkenning technologie. Als deze toegangsmethode op de parking geïnstalleerd is, kan de toegang gecontroleerd worden door de nummerplaat te controleren van het voertuig dat zich voor de slagboom aanbiedt. Alleen de voertuigen met een nummerplaat dat in ons systeem is geregistreerd en gekoppeld is aan een profiel met een geldige toegang, zullen de slagboom doen opengaan.

Daarnaast kan het voorkomen dat uw organisatie controles moet uitvoeren op parkeerplaatsen of contact moet opnemen met een gebruiker in geval van problemen. In dat geval is de nummerplaat de enige manier om een gebruiker te identificeren.

Hoe kan ik voertuigen toevoegen, verwijderen of wijzigen via de Izix  web interface?

Hoe kan ik voeruigen toevoegen, verwijderen of wijzigen via de Izix mobiele applicatie?

Hoe beheer ik mijn voertuigen?

Uw voertuigen toevoegen, verwijderen of bewerken via de Izix software

1. Klik op "Mijn Profiel" in de rechterbovenhoek
  2. Klik op het tabblad "Voertuiginformatie"

• Verwijder een voertuig

1. Klik op de knop "Verwijderen" rechts van het nummerplaat die u wilt verwijderen
  2. Klik op "Bevestigen"

• Voeg een voertuig toe

1. Klik op "Nieuw toevoegen" Vul het nummerplaat in van het toe te voegen voertuig
  2. Klik op "Bevestigen"

• Wijzig een voertuig

1. Klik op de knop "Bewerken" rechts van de nummerplaat die u wilt bewerken.
  2. Breng de nodige wijzigingen aan
  3. Klik op "Bevestigen"

Uw voertuigen toevoegen, verwijderen of bewerken via de Izix app

1. Klik op "Mijn Profiel" rechtsonder
  2. Klik op het "Wijzig" icoon, rechtsboven

• Verwijder een voertuig

1. Klik op de knop "Verwijderen" rechts van de nummerplaat die u wilt verwijderen
  2. Klik op "Bevestigen"

• Voeg een voertuig toe

1. Klik op "Nieuw toevoegen"
  2. Vul het nummerplaat in van het toe te voegen voertuig
  3. Klik op "Bevestigen"

• Wijzig een voertuig

1. Klik op de knop "Bewerken" rechts van de nummerplaat die u wilt bewerken.
  2. Breng de nodige wijzigingen aan
  3. Klik op "Bevestigen"