Hoe kan ik een Add-Ons deactiveren in de Marketplace?

Vind hier hoe u een Add-Ons stap voor stap kan deactiveren.

De beschikbaarheid van deze functie hangt af van uw abonnement en uw rol.

Definitie: De Marketplace is de plaats waar toegestane administratoren niet-kern of externe functies van het product installeren/verwijderen.

Waarom moet ik een Add-On deactiveren?

Als u als administrator een bepaalde toegangsstrategie niet meer nodig hebt en niet wilt dat andere administratoren deze gebruiken, kunt u ervoor kiezen de add-on te deactiveren.

Hoe kan ik een Add-On deactiveren?

1. Klik rechtsboven op "Parkeerbeheerinterface"

2. Klik dan op de tab "Add-Ons"

3. Klik op de Add-on die u wilt deactiveren

4. Klik dan op de knop rechtsboven "Contacteer Support"

5. De Support ontvangt dan uw verzoek om uw add-on te deactiveren en neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.