Hoe kan ik extra functies op de Marketplace activeren?

Hier vindt u de stap voor stap beschrijving die aangeeft hoe u extra functies kunt activeren via de Marketplace.

De beschikbaarheid van deze functie hangt af van uw abonnement en uw rol.

Definitie: Een extra functie is een niet-kernfunctie die op de Marketplace kan worden geïnstalleerd.

Waarom kan ik extra functies activeren?

De Izix marketplace geeft een overzicht van de extras functies die beschikbaar zijn en relevant kunnen zijn in uw ervaring met Izix. Het laat ook toe om relevant functie te activeren of deactiveren, naargelang de situatie.

Het activeren/deactiveren van extra functies kan een impact hebben op uw facturatie.

Hoe kan ik een extra functie activeren?

1. Klik rechtsboven op "Parkeerbeheerinterface"

2Klik dan op de tab "Add-Ons"

3. Klik op de Add-on die u wilt activeren

4. Klik op de knop "Activeren"

5. U krijgt een waarschuwing dat dit een impact zal hebbe op de factureratie.
5.1 Klik op "Ja", als u door wilt gaan

6. Een bevestigingsmail wordt standaard via "no-reply@izix.eu" naar u en ons CSM-team verzonden.