Begrijp het gebruik van de parking

Met Izix beschikt u over de gegevens om uw parkeergebruik te controleren en er actie op te ondernemen!

De beschikbaarheid van deze functie hangt af van uw abonnementsplan en rol.

Definitie: De toegangslijst toont alle geplande gebruiken in de parking over een bepaalde periode. U kunt het zien als de agenda van de parking.

Waarom moet ik het gebruik van de parkeerplaats begrijpen?

Izix verzamelt gegevens die u inzicht geven in het gebruik van uw parking. Het geeft u een overzicht van de parkeerdruk, identificeert verdere behoeften of mogelijkheden tot optimalisatie, begrijpt het gedrag van uw gebruikers: Zijn er te veel plaatsen, is de parking regelmatig vol, zijn er dagen waarop de druk op de parking hoger is, gebruiken de gebruikers de parking in gelijke mate, wat is de gemiddelde tijd op de parking, enz.

Hoe kunt u de bezetting van uw parking (toegangslijst) verkrijgen en analyseren?

1. Download de toegangslijst
  2. Controleer uw mailbox
  3. Open het bestand met excel (het bestand is in csv-formaat)
  4. Selecteer de gegevens die u in uw analyse wilt opnemen
  5. Maak een draaitabel in Excel, door te klikken op "maak een draaitabel"
  6. Selecteer de variabelen die u in uw opgesomde tabel wilt zien

Om een draaitabel te maken, raadpleeg Microsoft's helpcenter

Op basis van deze gegevens kunt u de bezetting van uw parking per gebruiker analyseren, en hen achteraf factureren indien dit deel uitmaakt van uw parkeerbeleid.