Geen herbetreding: Automatisch sluiten van parkeersessies.

Houd uw bezetting in real-time up-to-date.

De beschikbaarheid van deze functie is afhankelijk van je abonnement en rol.

Definitie: Het automatisch afsluiten van de reservering bij het verlaten van de parkeerplaats.

Inhoud:

1. Wat is "No Re-entry?"
  2. Wat is het doel hiervan?
  3. Hoe schakel ik de instelling in?
  4. Goed om te weten.

1. Wat is “No Re-entry”?

No Re-entry verwijst naar het automatisch sluiten van een reservering bij het verlaten van de parkeerplaats, ongeacht de eindtijd van de oorspronkelijke reservering.

2. Wat is het doel hiervan?

Met deze functie kunt u de bezettingsgraad van uw parkeerfaciliteit in realtime bewaken en verspilling van ongebruikte parkeermiddelen voorkomen. De functie voor automatisch sluiten werkt de bezetting bij zodra de gebruiker vertrekt, waardoor er parkeerplaatsen vrijkomen voor nieuwe gebruikers die de vrijgekomen plekken kunnen gebruiken zonder extra handmatige stappen.

3. Hoe schakel ik de instelling in?

Deze instelling kan worden ingeschakeld bij het instellen van het toegangsbeleid. Voor FCFS-sessies (First-Come, First-Served) wordt een sessie afgesloten wanneer de gebruiker de parkeerplaats verlaat, zolang deze wordt gevolgd via een van de toegangsmethoden. Dit geldt echter niet voor reserveringen en voorkeursrechten. Als de gebruiker eerder vertrekt dan verwacht, wordt de sessie niet standaard gesloten, zodat ze terug kunnen keren naar hun parkeerplaats na bijvoorbeeld een lunchpauze of iets dergelijks.

Wanneer je het Toegangsbeleid aanmaakt, zorg er dan voor dat je de optie “Boeking automatisch sluiten bij verlaten” inschakelt. Hierdoor worden alle sessies automatisch afgesloten bij het verlaten van de site voor alle gebruikers onder dit Toegangsbeleid:

image-png-Oct-04-2024-03-56-33-2109-PM

Wees je bewust van de gevolgen voor je gebruikers. Als je onduidelijk bent over de impact, bespreek deze functie dan met je Account Manager of het Izix Support Team voordat je deze inschakelt.

4. Goed om te weten

Deze functionaliteit is beschikbaar voor reserveringen en voorkeurtoegang. Eenmaal ingeschakeld, worden gebruikers via e-mail op de hoogte gesteld dat hun sessie automatisch is gesloten:

• Voor gebruikers met boekingstoegang verwijst de melding naar “automatisch sluiten”.
  • Voor gebruikers met voorkeurstoegang verwijst de melding naar “auto-release”.

Bovendien, in het geval van een auto-release voor preferentiële toegang, zal de release verschijnen op het profiel van de gebruiker.