Hoe kan ik de reserveringen van gebruikers verwijderen?

Verwijder één of meer reserveringen voor gebruikers, als zij geen toegang hebben tot hun account, om een parkeerplaats vrij te maken.

De beschikbaarheid van deze functie hangt af van uw abonnementsplan en rol.

Definitie:  Een reservatie is een toegangsstrategie waarbij de gebruiker vooraf (binnen de daglimiet) een parkeerplek reserveert met behulp van de kalenderinterface. Vanaf het moment dat een reservatie wordt gemaakt, wordt een plaats gereserveerd voor de gebruiker gedurende de periode die hij/zij bij het maken van de boeking heeft gekozen.

Wanneer moet ik een reservatie voor een gebruiker verwijderen?

Gebruikers met een "Reservatie" (RES) toegang hebben de mogelijkheid om hun reservaties aan te maken of te verwijderen. Dit toegangstype geeft de gebruiker het recht om een parkeerplaats te reserveren. Om gebruik te kunnen maken van de parking moet de gebruiker dus vooraf een plaats reserveren.

Als de gebruiker uiteindelijk niet van plan is om de parkeerplaats te gebruiken en als hij om een of andere reden zijn reservatie niet zelf kan annuleren, heeft u als beheerder de mogelijkheid om deze te verwijderen.

Gelieve u te verzekeren dat de reservatie word geannuleerd voordat deze van start is gegaan. Eénmaal deze van start is gegaan, kan deze niet meer verwijderd worden, waardoor een optimalisatie van de parkeerbezetting niet meer mogelijk is.

Hoe verwijder ik reservaties voor gebruikers?

1. Aan de rechterbovenkant van het scherm, klik op de interface voor parkeerbeheer.
Screenshot 2023-12-13 at 09.16.02

2. Selecteer "Reservaties

Screenshot 2023-12-13 at 09.19.17

3. Filter de reservaties:

a. Op datum: om alle toegangen te zien die geldig zijn gedurende een bepaalde periode

b. Op toegang: om een bepaalde toegangstype te selecteren, in dit geval "Booking"

Screenshot 2023-12-13 at 09.25.28

Screenshot 2023-12-13 at 09.28.31

4. Om een van de reservaties te verwijderen, klik op 'annuleren' aan de rechterkant van de toegang.

Screenshot 2023-12-13 at 09.55.26