Hoe Izix credieten kopen?

Als je organisatie met betaalde credieten werkt, moet je je wallet crediteren om gebruik te kunnen maken van de parking

De beschikbaarheid van deze functie is afhankelijk van je abonnement en rol.

Definitie: Een betaalde crediet is een maateenheid die je mogelijks moet kopen om gebruik te kunnen maken van een parkeerplaats. Een credit komt overeen met één boekingseenheid. Het beschikbare aantal credits wordt weergegeven in de wallet van de gebruiker en als je de parkeerplaats gebruikt, wordt het aantal credieten afgetrokken op basis van het gebruik.

Waarom Izix credieten kopen?

Deze aanvragen zijn uitsluitend gereserveerd voor gebruikers met een toegangsbeleid voor reserveringen die een "naar gebruik betaling" vereisen: als je de parkeerplaats reserveert, moet je voor het gebruik betalen via de betaalde credits. In dit geval heb je een portefeuille met credits waarmee je de parkeerplaats kunt gebruiken. Je moet deze portemonnee (her)financieren om te kunnen boeken en gebruik te kunnen maken van de parkeerplaats. Het gebruik van de parkeerplaats leidt tot een afname van het aantal credits die evenredig is met de geplande tijd die je op de parkeerplaats doorbrengt en de kosten die daaraan verbonden zijn.

Of het nu de eerste keer is dat je de parkeerplaats gebruikt of na meerdere boekingen, het is mogelijk dat je tegoed leeg is en dat je nog steeds gebruik moet maken van je toegang tot de parkeerplaats. In dit geval heb je de mogelijkheid om betaalde credits te kopen om het op te waarderen. Hiervoor moet je een online betaling uitvoeren.

Hoe kan ik Izix credieten kopen?

1. Klik op "Mijn toegangen" in het menu aan de linkerkant van je scherm

2. Klik op "Credieten kopen" rechts van je toegang

3. Selecteer of typ het aantal credieten dat je wilt kopen

4. Klik op "Verder naar betaling".

5. Je wordt dan doorgestuurd naar een betalingsportaal om de betaling te voltooien:

- Vul je e-mailadres in

- Selecteer de betaalmethode en voeg je gegevens toe

- Voltooi de betaling

Als je bij deze stap problemen ondervindt, kun je terecht bij de ondersteuning van de betalingsprovider.

6. Zodra je klaar bent, word je doorgestuurd naar Izix en wordt je portemonnee aangesproken.