Hoe extra bedrijfsdomeinen te activeren in de Azure AD integratie (UP en SSO)

Lees hoe u eenvoudig extra domeinen kunt integreren in de whitelisting van de SSO-integratie met Azure Directory

De beschikbaarheid van deze functie hangt af van uw abonnementsplan en rol.

Definitie: Wanneer wordt verwezen naar een internetadres of -naam, is een domein of domeinnaam de locatie van een website. Het domein is wat achter de @ staat, zoals "izix.eu".

Waarom extra domeinen invoegen ?

Om er zeker van te zijn dat uw gebruikers zich kunnen verbinden met Izix via de SSO, voeg de lijst van domeinen toe die zich mogen verbinden via uw Azure integratie. Dit betekent dat wanneer een gebruiker met een email afkomstig van dit domein probeert te verbinden met ons systeem via Azure, wij zullen controleren of deze gebruiker in staat is om verbinding te maken met uw organisatie in Izix. Zo ja, dan zullen ze doorgaan met de verbinding.

Hoe extra domeinen in te voegen

1.  Klik links op "Instellingen"

1-Apr-27-2022-02-56-16-73-PM

2.  Klik dan op "Integraties"

2-Apr-27-2022-02-56-32-06-PM

3.  Klik rechts op SSO:

3-Apr-27-2022-02-57-30-49-PM

4.  U zult dan in staat zijn om te klikken op "Azure AD"
5.  U bent dan in het configuratiescherm met Azure AD
4-Apr-27-2022-03-00-06-83-PM

6.  U moet dan klikken op "Bewerken" rechtsboven om een extra domein te wijzigen of toe te voegen dat u wilt whitelisten

5-3

7.  Activeer de knop en klik op de + om nieuwe domeinen toe te voegen 7

8.  Zodra de gegevens zijn ingevuld klikt u op "Bevestigen"