Wat zijn de minimumvereisten om de Izix-toepassing te gebruiken?

Als digitale toepassing streeft Izix naar een zo breed mogelijk gebruik. Meer informatie over de vereisten voor het gebruik van onze applicatie vindt u hier

IZIX streeft ernaar om een zo breed mogelijk scala aan apparaten en browserversies te ondersteunen. Het is altijd een goede balans tussen het ondersteunen van oude apparaten en het mogelijk maken van innovatie. Soms is het noodzakelijk om de ondersteuning van oude apparaten en oude software te beëindigen, om meerdere redenen:

• Oude apparaten ondersteunen geen functies die essentieel zijn voor het product (geolokalisatie, enz.).
  • Oude apparaten hebben beveiligingsproblemen die niet kunnen worden opgelost
  • De kosten voor de ondersteuning van oude apparaten kunnen te hoog oplopen in vergelijking met het aantal gebruikers.

Wanneer we de ondersteuning van een bepaald apparaat of een bepaalde browserversie stopzetten, zeggen we dat het "verouderd" wordt. Dat betekent dat nieuwe versies van onze software niet meer op die specifieke versie zullen werken.

De beslissing om het minimum versienummer te verhogen is gebaseerd op de gebruiksstatistieken voor elk apparaat en elke browserversie. Als een apparaat door veel van onze gebruikers wordt gebruikt, vermijden we het "verouderen" ervan.

Hier is de lijst van apparaten die worden ondersteund door iOS 14, de minimale versie die door Izix wordt ondersteund.

De lijst van ondersteunde apparaten voor iOS 14 omvat:
iPhone 11
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max
iPhone Xs
iPhone Xs Max
iPhone XR
iPhone X
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 6s
iPhone 6s Plus
iPhone SE (1st Generation)
iPhone SE (2nd Generation)
iPod Touch (7th Generation)

Minimaal ondersteunde versie voor Android = 9