Wat is Izix?

Waar staat Izix voor, wat biedt het, wat zijn de voordelen? Nieuwsgierig geworden? Leer meer, hier!

Izix is een Proptech bedrijf (SaaS).

Proptech is een innovatieve benadering van vastgoed waarbij technologie de manier optimaliseert waarop mensen een eigendom onderzoeken, huren, kopen, verkopen en beheren. PropTech vastgoed startups zijn al diegenen die proberen om de vastgoedsector (vooral in zeer dichtbevolkte steden) beter, efficiënter en makkelijker navigeerbaar te maken voor alle betrokken partijen.

Wat is het doel van deze software?

De ontwikkeling van deze software komt voort uit een eenvoudige vaststelling: de vraag van een onderneming naar bijkomende parkeerplaatsen komt vaak voort uit een gebrek aan inzicht in haar huidige infrastructuur. Het beheer van bijkomende parkeerplaatsen en de nieuwe mobiliteitsalternatieven die beschikbaar zijn, maken het parkeerbeheer echter alleen maar complexer.

De software BePark for Business werd ontwikkeld met een specifiek doel voor ogen: ondernemingen helpen om de zichtbaarheid van hun parkeerinfrastructuur te vergroten en het beheer ervan te vergemakkelijken.

Voor wie is het?

Izix is ontworpen om alle soorten organisaties te helpen bij het beheer van hun parkeerinfrastructuur(s). Het is dus gericht op eigenaars van gebouwen, parkeerbeheerders, vlootbeheerders, enz.

Wat doet Izix?

Izix stelt deze verschillende spelers in staat om het gebruik van hun parkeerfaciliteiten te optimaliseren en de parkeer- en mobiliteitservaring voor hun gebruikers te verbeteren.

Gebouweigenaren zullen de software zien als een platform dat alle informatie over hun parkings en huurders centraliseert, zodat zij weloverwogen beslissingen kunnen nemen over parkeerbeheer.

Parkeerbeheerders of wagenparkbeheerders zullen het zien als een middel om het gebruik van parkeren binnen hun organisatie inzichtelijk te maken, de bezettingsgraad van parkeerplaatsen te maximaliseren, real-time inzicht te hebben in de bezetting van parkeerplaatsen, etc.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van dergelijke software?

• Besparing van tijd en geld: dankzij onze rapporteringstools is het mogelijk de werkelijke en geplande bezetting van een parking te analyseren om het beheer ervan te optimaliseren.
  • Grotere tevredenheid van de eindgebruiker:
    • Met onze software kan een organisatie haar parkeerbeleid verduidelijken door precieze regels voor parkeertoegang vast te stellen.
    • Het geeft gebruikers meer flexibiliteit in hun dagelijks gebruik van de parking.
    • Het vergemakkelijkt de toegang tot de parking voor gebruikers die hun telefoon gebruiken als afstandsbediening, met hun persoonlijke code of via nummerplaatherkenningstechnologie.
  • Gebruikers empowerment: Nadat het parkeerbeleid is verduidelijkt, worden de gebruikers in staat gesteld hun eigen toegang tot de parking te beheren naargelang van hun behoeften.

OPMERKING: Waarom kiezen voor SaaS?

• More economical: The SaaS model makes it possible to :
    • Zuiniger: Het SaaS-model maakt het mogelijk om :
      • Alleen voor het gebruik van de software te betalen (omdat het een bedrijf toestaat om een dienst te huren in plaats van een softwarelicentie te kopen).
      • De implementatiekosten maar ook de infrastructuurkosten te verlagen (omdat de oplossing volledig door BePark wordt gehost).
    • Flexibeler en gebruiksvriendelijker: altijd en overal toegankelijk via een eenvoudige URL
    • Innovatiever: updates en nieuwe ontwikkelingen zijn veel gemakkelijker in het kader van een SaaS, aangezien het een interne implementatie is die geen tussenkomst van informaticaspecialisten in uw kantoren vereist.