Hoe één of meerdere profielen verwijderen?

Verwijder één of meerdere profielen, als u niet langer wilt dat ze deel uitmaken van de organisatie.

De beschikbaarheid van deze functie hangt af van uw abonnementsplan en rol.

Definitie: Een profiel is een gebruiker binnen een organisatie. Elke gebruiker heeft een profiel en is via zijn profiel gekoppeld aan één of meerdere organisaties. Het profiel is de interface waar alle informatie over een gebruiker toegankelijk is op het Izix platform.

Waarom een profiel verwijderen ?

U kunt een profiel verwijderen als het niet langer deel hoeft uit te maken van uw organisatie. De persoon aan wie het profiel is toegewezen zal niet langer toegang hebben tot uw organisatie op Izix en zijn/haar informatie zal uit het systeem worden verwijderd.

Hoe verwijder ik 1 profiel?

Hoe verwijder ik meerdere profielen tegelijk?

Hoe kan ik een profiel verwijderen?

Verwijder één profiel

1. Kies "Profielen" uit het menu aan de linkerkant

2. Klik op "Tonen" naast het profiel dat u wilt verwijderen

1-Feb-24-2022-09-25-13-81-AM

3. Klik op "Verwijderen" links bovenaan de pagina.
2-Feb-24-2022-09-25-59-43-AM

4. Indien u wenst, heeft u de mogelijkheid om :
  • Het voertuig (de voertuigen) te verplaatsen naar het wagenpark van de organisatie in plaats van het te verwijderen. U zult dan gevraagd worden om de voertuigpool te selecteren waarnaar het voertuig zal worden overgebracht.
  • Het profiel te verwijderen voor een toekomstige datum. U zult dan worden gevraagd om te bepalen wanneer het profiel moet worden verwijderd.
5. Klik op "Bevestigen"
3-Feb-24-2022-09-27-25-63-AM

Verschillende profielen verwijderen

1. In het menu aan de linkerkant, kies "Profielen"

2. Klik op "▢" links van de profielen om de profielen te selecteren die u wilt verwijderen
1-Feb-24-2022-09-31-02-80-AM

3. Nadat u de profielen hebt geselecteerd, klikt u in de menu "Lijst Acties" bovenaan de profiellijst
4. Selecteer "Gebruikers verwijderen"
2-Feb-24-2022-09-36-34-29-AM

5. Indien u wenst, heeft u de mogelijkheid om :
    • Het voertuig (de voertuigen) te verplaatsen naar het wagenpark van de organisatie in plaats van het te verwijderen. U zult dan gevraagd worden om de voertuigpool te selecteren waarnaar het voertuig zal worden overgebracht.
    • Het profiel te verwijderen voor een toekomstige datum. U zult dan worden gevraagd om te bepalen wanneer het profiel moet worden verwijderd.

6. Klik op "Bevestigen"

3-Feb-24-2022-09-36-50-36-AM

Tip: U kunt de profielen die u wilt verwijderen selecteren voordat u op "Gebruikers verwijderen" klikt door de lijst te filteren (bijv. zoeken op een specifiek criterium, filteren op basis van toegang, tag, etc.) helemaal bovenaan de lijst met profielen, en de "Selecteer alle zoekresultaten" die gefilterd zijn.