Hoe moet ik extra kredieten aanvragen?

Wanneer u een aan kosten gekoppelde toegang hebt, hebt u kredieten nodig om te kunnen reserveren. U kan er steeds bijvragen.

De beschikbaarheid van deze functie hangt af van uw abonnementsplan en rol.

Definitie: Een krediet is een fictieve meetéénheid die het gebruik van een parkeerplaats kwantificeert. Een krediet komt overéén met één boekingseenheid. De beschikbare hoeveelheid kredieten wordt weergegeven in de virtuele portemonnee van de gebruiker.

Waarom extra kredieten aanvragen?

Deze verzoeken zijn uitsluitend voorbehouden aan gebruikers met een kostenverplichte toegang (type boeking (RES), wie het eerst komt, het eerst maalt (FCFS) of on-the-fly boeking (OTFB)). Als u zich in dit geval bevindt, beschikt u over een portefeuille met kredieten (per periode) waarmee u onder specifieke voorwaarden gebruik kunt maken van de parkeerplaats. De kosten per uur zijn afhankelijk van de configuratie die door uw organisatie is vastgesteld (sommige uren van de week kunnen duurder zijn omdat er meer vraag is, andere minder of zelfs gratis). Het gebruik van de parkeerplaats leidt tot een vermindering van het aantal kredieten die evenredig is met de geplande tijd die op de parkeerplaats wordt doorgebracht.

Op een bepaald moment is het mogelijk dat uw kredietsaldo leeg is en dat u toch gebruik moet maken van uw toegang tot de parking. In dat geval heeft u de mogelijkheid om een aanvraag voor extra kredieten te versturen om deze aan te vullen. Dit verzoek wordt doorgegeven aan de administrator van uw organisatie die het eerst moet goedkeuren zodat u het gevraagde bedrag ontvangt.

Hoe vraag ik extra kredieten aan?

1. Klik op "Mijn toegangen" in het menu aan de linkerkant van uw scherm

2. Klik op "Meer krediet vragen" aan de rechterkant van uw toegang

1-Feb-25-2022-11-09-50-72-AM

3. Voeg :

• Het aantal gewenste kredieten
  • De gewenste periode
  • De reden van uw verzoek

3-Feb-25-2022-11-10-55-85-AM

4. Klik op "Bevestigen"

4-Feb-25-2022-11-11-16-95-AM