Hoe kunt u de plaats vrijgave van een gebruiker verwijderen?

Annuleer de vrijgave van de parkeerplaats van een gebruiker als hij uiteindelijk besluit zijn parkeerplaats te gebruiken, om overboeking te voorkomen.

Deze functie is mogelijk niet beschikbaar, afhankelijk van uw plan en rol.

Definitie: Een plaatsvrijgave is een door een gebruiker opgegeven periode waarin hij de parking niet zal gebruiken. Het helpt het gebruik van de parking te optimaliseren door de voor hem gereserveerde plaatsen tijdens deze periode vrij te maken.

Wanneer moet de parkeerplaats vrijgave van een gebruiker worden verwijderd?

De vrijgave van een parkeerplaats is een manier voor een gebruiker wiens profiel preferentieel toegang heeft gekregen om de rest van het bedrijf te laten weten dat hij zijn toegang gedurende een bepaalde periode niet zal gebruiken. Kortom, dit maakt het mogelijk om de plaats vrij te maken en beschikbaar te stellen aan andere gebruikers tijdens de vrijgavesperiode.

Als een gebruiker uiteindelijk van gedachten verandert zonder dat hij toegang heeft tot zijn Izix account, is het essentieel om de vrijgave van zijn plaats zo snel mogelijk te annuleren om geen overboeking te genereren (vanwege het feit dat een andere gebruiker het in de tussentijd al zou hebben gereserveerd). Het kan dus zijn dat u als administrator de vrijgave voor uw gebruikers moet annuleren.

Het verwijderen van een vrijgave kan leiden tot overboeking. In dit geval, gelieve de reservaties van andere gebruikers te beheren tijdens deze periodes (die zullen worden gewist).

Hoe verwijder ik de vrijgave van een gebruiker?

1. In het linkermenu, kies "Profielen"

2. Klik op "Tonen" rechts  naast het profiel

1-Feb-24-2022-11-06-58-05-AM

3. Klik op het tabblad "Parkeerplaats vrijmaken" onderaan de profielpagina

4. Filter de lijst om de vrijgaves over de gewenste periode te zien
2-Feb-24-2022-11-11-13-30-AM

5. Klik op "Verwijderen" rechts van de plaatsvrijgave
3-Feb-24-2022-11-12-27-67-AM

6. De vrijgave werd verwijderd
4-Feb-24-2022-11-12-56-74-AM