Hoe kan ik profielgegevens exporteren?

Exporteer profielgegevens om parkeergegevens te analyseren op basis van uw behoeften.

De beschikbaarheid van deze functie hangt af van uw abonnementsplan en rol.

Waarom gegevens van profielen exporteren?

Iedereen met toegang tot Izix heeft een profielpagina, ongeacht zijn rol (administrator of gewone gebruiker). De profiellijst verzamelt alle profielinformatie van uw organisatie.

Deze informatie kan worden geëxporteerd in een standaard spreadsheet-formaat. Met deze gegevens kunt u de gegevens van de gebruikers analyseren op een manier die direct is aangepast aan uw eigen behoeften buiten het Izix-platform.

Hoe kan ik profielgegevens exporteren?

Om een bestand met de profielgegevens van uw organisatie te exporteren, dient u deze stappen te volgen:

1. Klik op "Profielen" in het menu aan de linkerkant van uw scherm.

2. Klik op "Selecteer alle zoekresultaten"

3. Klik op de knop "Exporteren" rechtsboven in de tabel met de profielen die gelinkt zijn aan uw organisatie.

1-Feb-24-2022-09-02-53-44-AM

4. U ontvangt dan een e-mail met de downloadlink van het aangemaakte spreadsheetbestand.

Tip: U kunt de profielen die u wilt exporteren selecteren voordat u op "Exporteren" klikt door de lijst te filteren (bijv. zoeken op een specifiek criterium, filteren op basis van toegang, tag, enz.) helemaal bovenaan de lijst met profielen, en de "Selecteer alle zoekresultaten" die gefilterd zijn.

De export bevat de volgende informatie

• Voornaam
  • Achternaam
  • E-mail
  • Telefoonnummer
  • Nummerplaat
  • Profiel tags

Data export email Izix