Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen éénmaal ingelogd?

Ontdek waarom het belangrijk is om uw wachtwoord te wijzigen en hoe u uw wachtwoord in een paar stappen kunt aanpassen.

Definitie: een wachtwoord is een geheim woord of een geheime zin die moet worden gebruikt om toegang te krijgen tot uw Izix-account op de software en mobiele applicatie.

Waarom moet ik mijn wachtwoord veranderen?

Tijdens uw eerste login in Izix wordt u gevraagd uw wachtwoord in te stellen om toegang te krijgen tot uw Izix-profiel. U kunt op deze specifieke pagina komen door de link te volgen die u per e-mail ontvangt.

Na verloop van tijd kan het om veiligheidsredenen nodig zijn om uw wachtwoord te wijzigen. Wij raden u aan uw wachtwoord regelmatig te wijzigen om de veiligheid van uw Izix-account te waarborgen.

Hoe verander ik mijn wachtwoord?

Om uw wachtwoord te wijzigen, moet u naar de Izix software:

1. Klik op "Mijn Profiel" in het menu aan de linkerkant van uw scherm

1-Feb-23-2022-03-25-37-95-PM

2. Klik op het tabblad "Inloggegevens" aan de rechterkant van uw scherm

2-Feb-23-2022-03-29-21-65-PM

3. Voer uw nieuwe wachtwoord twee keer in.

4. Klik op "Bevestigen" om de wijziging op te slaan.

2-Feb-23-2022-03-27-27-41-PM

Uw wachtwoord moet ten minste 6 tekens bevatten.