Hoe kan ik mijn voertuiggegevens bewerken?

Ontdek hoe u gemakkelijk uw voertuiggegevens kunt bijwerken via uw profiel.

Definitie: Een voertuig is de manier om zich te verplaatsen die door een gebruiker wordt gebruikt om in de parking te komen. Het voertuig kan worden herkend aan de hand van een unieke identificatiecode, zoals de nummerplaat. Deze informatie kan worden gewijzigd onder Voertuig informatie.

Waarom moet ik mijn persoonlijke gegevens bijwerken?

De Izix-software steunt op een reeks toegangstechnologieën, zoals nummerplaatherkenning of het gebruik van uw smartphone als afstandsbediening, om u in staat te stellen uw parking gemakkelijk en vlot te betreden naargelang uw toegangen. Deze technologieën vereisen de identificatie van de gebruiker die toegang wenst tot de parking om het toegangshek te kunnen openen.

Daarom is het van essentieel belang dat uw informatie up-to-date is. U zult deze moeten aanpassen als u bijvoorbeeld uw telefoonnummer, e-mailadres of auto wijzigt. Door uw gegevens regelmatig bij te werken, vergemakkelijkt u het dagelijkse gebruik van de parking en vermijdt u eventuele technische problemen.

Hoe kan ik mijn voertuiginformatie bewerken ?

Uw nummerplaat toevoegen

U kan max. 10 nummerplaten toevoegen in uw profiel.

1. In het menu aan de linkerkant, kies "Mijn profiel"
  2. Selecteer het tabblad "Voertuiginformatie"
  3. Klik op "Nieuw toevoegen"
  4. Type uw nummerplaat in
  5. Klik op "Bevestigen"
1-4

2-Feb-23-2022-01-49-01-40-PM

4-1

Wijzig uw nummerplaat

1. In het menu aan de linkerkant, kies "Mijn profiel"
  2. Selecteer het tabblad "Voertuiginformatie"
  3. Klik op "Wijzigen" naast uw nummerplaat
  4. Type uw nummerplaat in
  5. Klik op "Bevestigen"
6-1

Een voertuig verwijderen (nummerplaat)

1. In het menu aan de linkerkant, kies "Mijn profiel"
  2. Klik op de "Verwijder" knop naast uw nummerplaat
  3. Klik op de "Bevestig" knop om het te verwijderen

5

Mobiel

1. Klik rechts onderaan op "Profielen"
1.1-1

2. Klik op de groene "+" om een nummerplaat aan uw account toe te voegen
2-Jun-09-2022-09-23-39-01-AM

3. Voer het nummerplaat in en klik op "Toevoegen"
3-Jun-09-2022-09-24-48-44-AM

4. Uw nummerplaat is toegevoegd
4-Jun-09-2022-09-27-36-96-AM

Verwijder nummerplaten op mobiel

U kunt uw nummerplaten verwijderen door op het prullenmand icoon ernaast te klikken.

bin